Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Біля реконструйованої Петриківської школи зводять сучасний стадіон

|«« «« »» »»|

Поруч із реконструйованою Петриківською опорною школою зводять сучасний стадіон. Футбольне поле та декілька майданчиків для занять різними видами спорту з'являться вже цьогоріч, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Необхідно, щоб діти у кожному населеному пункті області мали комфортні умови для занять спортом, - зазначив Валентин Резніченко. - Цьогоріч розвиваємо спортивну інфраструктуру біля шкіл області. Один із таких проектів втілюємо у Петриківці, де реконструюємо стадіон. Там буде сучасне футбольне поле та декілька майданчиків для занять різними видами спорту».

У 2017 році біля Петриківської школи облаштували сучасні бігові доріжки, баскетбольний майданчик, встановили нові тренажери. Нині ремонтники взялися за футбольне поле – розрівнюють поверхню.

«Наша команда тренувалася на старому полі – трава, ворота та більш нічого. Це було дуже не зручно. А треба ж до змагань готуватися. Чекаємо на нове поле, щоб займатися та перемагати», - розповів 9-класник, учень спортивної дитячої школи Володимир Наливайко.

Майбутній стадіон матиме сучасне футбольне поле зі штучною травою. Поруч зведуть зони для настільного тенісу, волейболу та стрибків у довжину. Навколо стадіону облаштують глядацькі трибуни на 80 людей.

«Працюю в Петриківській школі 35 років й навіть не сподівалася, що дочекаюся такого дива. Мої вихованці отримають новий сучасний стадіон, якому можуть позаздрити навіть міські діти», - поділилася вчитель фізкультури Ірина Франчук.

Завершити всі роботи планують цьогоріч.

«Діти будуть не тільки розумними, а й здоровими. Наш стадіон – для тренувань й учнів спортивної школи, й місце для всіх селищних та районних урочистостей. Цей майданчик єврозразка дозволить проводити тут змагання районного, обласного та навіть всеукраїнського рівня», - зазначила директор Петриківської опорної школи Марина Сорока.

У 2017 році Петриківську опорну школу реконструювали. І зовні, і всередині її не впізнати. Інтерактивні дошки – в усіх 19 класах, два сучасні буккросинги – у коридорах. У школі відкрили ресурсну кімнату та медіатеку для розвитку особливих дітей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Прохожий  (17.04.18 18:09): Стесняюсь спросить - так Петровской или Петриковской? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті