Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина залучатиме до співпраці бельгійські компанії

Дніпропетровщина залучатиме до співпраці бельгійські компанії

Металургійна промисловість, агросектор, переробка відходів, фармацевтика, а ще – альтернативна енергетика та громадський транспорт. Королівство Бельгія сприятиме розвитку таких напрямків на Дніпропетровщині.

Про це стало відомо під час зустрічі у ДніпроОДА першого заступника очільника регіону Олега Кужмана з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні Люком Якобсом.

«Дніпропетровщина активно розвивається за рахунок реформ. Нині ми лідери в Україні з децентралізації – у нас найбільше об’єднаних громад. Паралельно працюємо над залученням інвестицій. Гарантуємо закордонним партнерам підтримку», – розповів перший заступник голови ДніпроОДА Олег Кужман.

Дніпропетровщина – потужний регіон, що має досвід та ресурс для втілення нових проектів, зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні Люк Якобс. За його словами, область відкрита до бізнесу, а Бельгія, у свою чергу, зацікавлена у співпраці.

«Плануємо співпрацю за двома напрямками. Бельгійські компанії зацікавлені у промислових проектах. Люксембурзькі – у розвитку банківської справи, консалтингу, аудиту, наданні юридичних послуг», – додала торгово-економічний аташе Посольства Королівства Бельгія в Україні Тетяна Коротіч.

Наприкінці березня у Дніпрі планують провести зустріч закордонних компаній із місцевим бізнесом. Вже відомі напрямки – металургія, переробка відходів, ремонт автошляхів, фармацевтика, агросектор. Ведуться переговори із залучення підприємців, які займаються альтернативною енергетикою, громадським транспортом.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті