Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На обласний фестиваль талантів «Z_ефір» уже зареєструвалися кілька десятків учасників

На обласний фестиваль талантів «Z_ефір» уже зареєструвалися кілька десятків учасників

Уже кілька десятків обдарованих дітей Дніпропетровщини подали заявки на творчий фестиваль «Z_ефір». Наразі серед бажаючих найбільше вокалістів, які виступатимуть сольно. Реєстрація триває до 10 березня.

«На Дніпропетровщині стартував новий творчий проект «Z_ефір». Спробувати свої сили можуть діти від 5 до 16 років, які мають талант – будь-то танці, співи, малювання піском, жонглювання, акробатика. Перед журі стоятиме непроста задача – визначати найкращих. Аби розгледіти дар, їм знадобляться майстерність, витримка й професіоналізм», – зазначив Валентин Резніченко.

На обласний конкурс талантів уже зареєструвалися перші охочі. Серед них переважають сольні виступи в жанрі «Вокальне мистецтво».

Аби стати учасником, треба заповнити заявку. Її можна подати онлайн або заповнити паперову версію у гуртках, школах чи райдержадміністраціях.

Дедлайн подачі анкет – 10 березня.

До 10 травня у містах та районах області пройдуть предкастинги. Це перший відбірковий тур. Другий запланований з 16 по 18 травня.

Журі обере 30 переможців, які виступлять на гала-концерті 1 червня – до Дня захисту дітей. До свята приєднаються відомі українські артисти.

Фестиваль «Z_ефір» ініціювала ДніпроОДА. Його назва символічна: солодкий зефір асоціюється з дитинством, а літера Z означає покоління, яке народилося між ранніми 90-ми та середніми двохтисячними. Нова генерація інноваторів – у прямому ефірі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (16.02.18 11:45): Идея хорошая. Здорово. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті