Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі для неповнолітніх правопорушників поліцейські організували екскурсію до ізолятору тимчасового тримання

У Дніпрі для неповнолітніх правопорушників поліцейські організували екскурсію до ізолятору тимчасового тримання

Інспектори сектору ювенальної превенції Шевченківського відділення поліції м. Дніпра разом із представником Управління забезпечення прав людини Юлією Нітютько організували екскурсію до ізолятору тимчасового тримання для неповнолітніх правопорушників та підобліковців.

Представники ІТТ провели роз'яснювальну бесіду з неповнолітніми про попередження скоєння ними нових кримінальних злочинів, обговорювали питання відповідальності за їх скоєння, а також ознайомили з правилами поведінки на території ІТТ.

Підліткам показали умови утримання дітей в ізоляторі. Особливе враження справило на них відвідування прогулянкового двору.

Своїми емоціями після екскурсії поділились декілька неповнолітніх:

«Не варто сюди потрапляти! Коли заходиш на територію ізолятору, розумієш, що це окремий світ. Один необдуманий крок може коштувати позбавлення волі та розлуку з рідними».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Раа  (07.02.18 09:18): Правильно.Чаще водить надо,чтоб не повадно было...только надо им всё без купюр показывать и будут может больше МОСХ свой включать. Відповісти | З цитатою
ЛіД  (06.02.18 21:24): А чего сразу в следственный изолятор не повели? Такая экскурсия подоходчивей была! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті