Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліція затримала посадовця міграційної служби та посередника

У Дніпрі поліція затримала посадовця міграційної служби та посередника

За пришвидшену видачу паспортів начальник одного з районних відділів міграційної служби через посередника систематично вимагали та отримували кошти. Зловмисників затримали працівники управління захисту економіки в Дніпропетровській області та Дніпропетровської місцевої прокуратури №1.

Про це повідомляє прес-служба управління захисту економіки в Дніпропетровській області.

Керівник одного з місцевих районних відділів міграційної служби організувала незаконний заробіток на прискореній процедурі видачі паспортів, як біометричних паспортів громадян України для виїзду за кордон, так і паспортів громадянина України. До незаконної діяльності начальниця залучила посередника.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, в рамках якого правоохоронці задокументували неодноразові факти вимагання та отримання посадовцем неправомірної вигоди на загальну суму понад 40 тисяч гривень.

30 січня оперативники управління захисту економіки в Дніпропетровській області Нацполіції та слідчі Дніпропетровської місцевої прокуратури №1 затримали начальника відділу міграційної служби та посередника під час отримання ще одного «траншу» у сумі 6 тисяч гривень.

На даний час фігуранти справи затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Керівнику одного з районних відділів обласної міграційної служби та посереднику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваним міри запобіжного заходу.

У відповідності до санкції статті, що інкримінують зазначеним особам, останні можуть бути позбавленні волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

До речі, вказана посадова особа міграційної служби не вперше порушує Закон. 26 січня працівники управління захисту економіки в Дніпропетровській області вручили даному керівникові районного відділу міграційної служби протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

Чиновниця несвоєчасно, без поважних на те причин, подала щорічну декларацію, чим вчинила адмінправопорушення, за яке передбачена відповідальність за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП. Наразі адміністративний протокол з матеріалами перевірки направлено до районного суду м. Дніпро.




Gorod.dp.ua на Facebook.


re-re  (01.02.18 14:22): На фото 1665грн. и один доллар. Это взятка? Мельчают, то ли журналисты, то ли взяточники Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Житель Днепра  (01.02.18 11:20): Хорошее начало борьбы с коррупции на местах.Надо перетрусить все районы Днепра,а то задолбали вроде уже и очередь электронная,а выходит такая тётенька и вызывает себе ИЗБРАННЫХ по фамилиям!!!)))
Люди давно не дураки и всех видно,как под стёклышком!!!
Відповісти | З цитатою
Игорь  (01.02.18 10:20): Да я узнал эту жиночку! Хамка трамвайная, наглая, зажранная сволочь. Работала на Янтарной 75 а. Над людьми издевалась, упиваясь своей безнаказанностью и уверенностью в крыше.Хоть бы ее посадили на максимальный срок, а то надоело унижаться перед такими с... оббивая пороги наших гос.служб. на одну крысу меньше будет! Відповісти | З цитатою
Игорь  (01.02.18 08:24): Даа... Серьезных преступников разоблачили
Когда вальцмана-гройсмана брать будете?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
артем  (01.02.18 07:22): а фамилию и район трудно было сказать? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
говоруха  (31.01.18 23:04): проверьте Ширшова 7 там вагонными нормами граждан грабят и безнаказанно Відповісти | З цитатою
гость  (31.01.18 22:13): Ну и что означает фотография одного доллара и 1565 гривень ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті