Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Військовий госпіталь Дніпра отримав п’яту партію гуманітарної допомоги

|«« «« »» »»|

Перев’язувальні матеріали, дезінфікуючі засоби та одноразовий медичний одяг передали військовому госпіталю Дніпра.

Допомогу від «Асоціації медичної та благодійної допомоги Франція-Україна» медзаклад отримав вже вп’яте, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Це – вже 27 партія допомоги для лікарень області від французьких благодійників. ДніпроОДА співпрацює з ними два роки. Цього разу військовий госпіталь отримав перев’язувальні матеріали, одноразовий медичний одяг та дезінфікуючі засоби», – зазначив Валентин Резніченко.

Перев’язувальні матеріали - спеціально для поранених.

«Догляд за раною – складний процес. Його ефективність можна підвищити різними способами: від правильного харчування і до зниження рівня стресу. Та найважливіше – тип пов’язки, який призначив лікар для перев'язування рани», - розповів начальник військового госпіталю Віктор Кузьменко.

Перев'язувальні матеріали для поранених госпіталь використовує постійно. Отриманого запасу вистачить на два-три місяці.

Співпраця Дніпропетровської ОДА із «Асоціацією медичної та благодійної допомоги Франція-Україна» стала можливою завдяки волонтерці Діані Дольс. Раніше вона жила у Дніпрі, кілька років тому переїхала до Франції. Зараз допомагає Батьківщині з-за кордону.

«Унікальність благодійного проекту ще й в тому, що допомога формується за заявками лікувальних установ. Тому обладнання та матеріали не залежуються на складах, їх відразу використовують», - зазначив керівник благодійного проекту від ДніпроОДА Олександр Коломійцев.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті