Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В ході спільної спецоперації у Дніпрі затримана група кваліфікованих квартирних крадіїв

В ході спільної спецоперації у Дніпрі затримана група кваліфікованих квартирних крадіїв

Вихідними одразу після скоєння чергової квартирної крадіжки зі знаряддями злочину та викраденим майном зловмисників затримали співробітники кримінальної поліції, Дніпропетровського управління ДВБ НПУ та спецпідрозділу «КОРД».

Озброєні пістолетами та ножем чоловіки пересувалися на автомобілі «ВАЗ». Під час його огляду правоохоронці виявили викрадене в квартирі Соборного району золото, гроші, побутову техніку.

Наразі всі троє учасники злочинного угруповання, один з яких був раніше судимим за вбивство, затримані та знаходяться у СІЗО.

Автомобіль, викрадені речі та знаряддя злочину вилучені. Зараз слідчі перевіряють можливу причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів на території Дніпропетровської області.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Местный  (23.01.18 08:29): ОМОН круче чем ваш КОРД - АКОРД Відповісти | З цитатою
stas  (22.01.18 23:18): В Таромском ,на ул.Мостовая есть похожие товарисчи (клички "Шпаки"),два брата -акробата,обносят дома,дачи,от Диевки до Таромского ж\д переезда,ну никак их полиция не может споймать. Відповісти | З цитатою
madmaxx  (22.01.18 21:32): Хммм... ну как поймали, так и отпустят. Как всегда, по причине "дефицита" доказательств. Или если и посадят, то при ближайшей амнистии отпустят. Скорее всего до этого их так и отпустили. Выходят такие, создают преступное кодло, и заново. Поэтому и "профессиональные". Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті