Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДніпроОДА організувала клуб дружин учасників АТО

|«« «« »» »»|

У Дніпрі організували клуб для дружин, подруг та матерів бійців АТО. На зустрічах жінки можуть отримати кваліфіковану психологічну допомогу та гарно провести дозвілля.

Про це повідомила координатор Центру допомоги учасникам АТО та їхнім сім'ям при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

«У сім'ях, де чоловіки повернулися із зони бойових дій, можуть виникати ускладнення в спілкуванні. Свідомість бійців перебудувалася на те, щоб вижити в нових, небезпечних умовах. Повертаючись додому, воїнам важко перестати жити за правилами війни. Жінки ж бійців не знають, як порозумітися з чоловіками, чим допомогти та як самій подолати стрес. Тому ми вирішили сформувати єдиний простір, де жінки учасників АТО могли б отримати кваліфіковану психологічну допомогу та проводити дозвілля в колі однодумців», - зазначила Наталія Шуліка.

У клубі дружини, подруги та матері учасників АТО можуть поспілкуватися з людьми, що переживають схожі складнощі. А запрошені спеціалісти допомагають знайти шляхи виходу зі скрутних ситуацій, отримати елементарні навички психологічного розвантаження і навчитися справлятися зі стресом.

«Міні-тренінги, симуляційні ігри, психологічні консультації та неформальна обстановка – такі форми роботи покликані допомогти жінкам клубу. «Працюємо» разом – в групі їм легше подолати труднощі», - розповіла конфліктолог Вероніка Волошина.

Зустрічі складаються з двох частин. Спочатку – психологічні вправи. Потім – різні майстер-класи та арт-терапевтичні заняття.

«Заняття в клубі допомагають зрозуміти та вирішити проблемні питання, розслабитися, згадати про те, що ми жінки – слабкі та гарні», - розповіла дружина воїна АТО Єкатерина Маргитич.

Щоб жінкам з дітьми було зручно відвідувати зустрічі, планують відкрити й дитячу кімнату. З малечею також займатимуться психологи та арт-терапевти.

Вступити до клубу можуть усі бажаючі дружини, подруги та матері бійців АТО. Для участі треба звернутися до Центру допомоги учасникам АТО та їхнім сім'ям при ДніпроОДА. Адреса: м. Дніпро, пр. Олександра Поля, 1, тел. +38 (056)-742-86-62, +38 (068)-679-89-61.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті