Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Зварювальник з Кам’янського представить Дніпропетровщину на конкурсі профмайстерності в Чехії

Зварювальник з Кам’янського представить Дніпропетровщину на конкурсі профмайстерності в Чехії

Після перемоги на всеукраїнському етапі конкурсу «WorldSkills Ukraine» Андрій Аксьонов поїде на світовий чемпіонат «WorldSkills International».

20-річний учень Кам’янського вищого професійного училища Андрій Аксьонов вирушить до Чехії на світовий чемпіонат «WorldSkills International». Такі перспективи перед хлопцем відкрила перемога на всеукраїнському етапі конкурсу «WorldSkills Ukraine».

У Києві на всеукраїнському етапі конкурсу Дніпропетровщину презентували вісім учасників. Андрій Аксьонов став призером у компетенції «Зварювальні роботи».

Це не перший вдалий виступ студентів Кам’янського ВПУ на «WorldSkills Ukraine»: торік у фіналістах опинився Владислав Зенов. Цьогоріч перемогу виборювали майже 150 учнів професійно-технічних навчальних закладів, студентів вишів, фахівців віком від 18 до 22 років. Конкурс проходив за вісьмома компетенціями.

Конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» пройшов в Україні вдруге. Перемога на національному рівні дозволяє молодим фахівцям взяти участь у міжнародному чемпіонаті «WorldSkills International». WorldSkills International (WSI) – некомерційне об’єднання, засноване в Іспанії для популяризація робітничих професій. Нині WSI об’єднує понад 70 країн. Наразі це наймасовіше змага

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Псих  (13.12.17 18:55): ... поздравляю с победой на всеукраинском конкурсе «WorldSkills International» и успехов в дальнейшем. ... и побольше бы таких людей. Відповісти | З цитатою
Артем  (13.12.17 14:09): Молодец, паренек! Удачи тебе и победы! Но самое главное, удачи тебе по жизни и благополучия! Вот на таких людях и держится страна, на обычных работягах. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті