Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
20:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі з професійним святом привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

|«« «« »» »»|

9 листопада у Дніпрі з нагоди професійного свята відзначили найкращих працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Заступник міського голови Олександр Шикуленко привітав усіх присутніх та вручив подяки міського голови та грамоти міської ради. На святі були присутні діячі культури міста, директори музичних та художніх шкіл, театрів, актори, художники, письменники.

«За ці 2 роки у нашому місті ми провели безліч культурних заходів, від яких містяни отримали задоволення. У Дніпрі діє програма Бориса Філатова «Культурна столиця», в рамках якої ми реалізували масштабні міжнародні фестивалі: «Джаз на Дніпрі», міжнародний фестиваль театрів ляльок, міжнародний фестиваль авторської пісні «Облака». Ми хочемо висловити велику подяку людям, завдяки яким ці заходи стали можливими», – зазначив заступник Бориса Філатова.

Для гостей свята підготували подарунок – гранд-концерт академічного симфонічного оркестру Дніпропетровської філармонії ім. Л. Когана.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті