Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
14:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні затримали чоловіка, причетного до крадіжки

Патрульні затримали чоловіка, причетного до крадіжки

2 листопада, близько 16-ї години спецлінії 102 зателефонувала жінка й повідомила, що до сусідського будинку по вулиці Спартака лізуть 3 невідомих в балаклавах. Господарів будинку немає вдома.

Патрульні прибули за вказаною адресою. Перехожі вказали їм, що щойно чоловіки перелізли через паркан і розбіглися. Один із них побіг вбік вулиці Янтарної. Патрульні кинулися навздогін.

На перехресті Янтарної та Грінченка поліцейські затримали громадянина, який утікав. Сусіди підтвердили, що це один із тих, хто вдерся до чужого помешкання. Це підтверджували й відбитки взуття на клумбі поряд із будинком. Вони були ідентичні підошві підозрюваного.

Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу та знайшли господаря житла. Під час поверхневого огляду у кишені 23-річного затриманого виявили годинник.

Господар упізнав у них свою річ. Патрульні доставили причетного до крадіжки до Амур-Нижньодніпровського відділку поліції для з'ясування усіх обставин події.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті