Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
13:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні зупинили автомобіль, в якому виявили сітки та 32 товстолоби

Патрульні зупинили автомобіль, в якому виявили сітки та 32 товстолоби

27 жовтня ночі водний патруль здійснював перевірку берегової зони річки Самари в Орлівщині. Близко 2-ї години ночі поліцейські помітили на вулиці Піщанській автомобіль ВАЗ 2103, в якого не горіла підсвітка номеру. Його зупинили.

Під час поверхневої перевірки в багажнику транспортного засобу інспектори виявили 5 сіток жилкових, кожна з яких була довжиною 100 метрів, а висотою 3 метри. Поряд перебувала і виловлена риба - 32 товстолоби.

Водій жодних документів на вилов риби не надав, пояснити де взяв її та засоби лову не зміг.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу Новомосковського відділку поліції та представника рибінспекції. На громадянина складено протоколи за ст. 121 КУпАП (Порушення водієм правил керування транспортним засобом) та за ст.85 КУпАП (Порушення правил використання об'єктів тваринного світу). За попередніми даними, збиток оцінюється у понад 8 тисяч гривень.

Чоловікові загрожує відповідальність за ст. 249 ККУ (Незаконне заняття рибним промислом).


Gorod.dp.ua на Facebook.


Отєтода  (30.10.17 11:23): Приехали в Нельсон отдохнуть, а там блєкаут. Відповісти | З цитатою
читаю новости  (29.10.17 15:10): ,,водный патруль осуществлял проверку береговой зоны реки Самары в Орловщине. Близко 2 часов ночи полицейские заметили на улице Песчанской автомобиль ВАЗ 2103, у которого не горела подсветка номера."

Так они его прямо с реки заметили и задержали?
Відповісти | З цитатою
Я  (28.10.17 11:58): так понял. Что по улице ехал ваз без подсветки номера и его остановил какой то водный патруль?У них есть такое право на улицах города машины стопорить? А чего он вообще остановился? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Иксперд  (27.10.17 23:30): Абсолютно не правильно составлена новость! Надо так: "Патрульные остановили механизм, похожий на автомобиль, в котором обнаружили устройства, похожие на сетки и 32 существа, похожих на толстолобика" Відповісти | З цитатою
ррр  (27.10.17 18:31): Интересно, чей ставок обловили? Відповісти | З цитатою
Карась  (27.10.17 15:25): Улыбнуло
“Во время поверхностной проверки в багажнике транспортного средства”
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті