Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
16:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні виявили ймовірних викрадачів кабелю

Патрульні виявили ймовірних викрадачів кабелю

22 жовтня спецлінії 102 надійшов виклик. Спеціалісти фірми інтернет-провайдера скаржилися, що в будинку по вулиці Калиновій їм погрожує невідомий.

Патрульні прибули на місце події. Там з'ясувалися цікаві обставини.

Працівники інтернет-провайдера прибули за вказаною адресою й розпочали ремонтні роботи з поновлення кабельної мережі. Та цьому завадив невідомий. Погрожуючи ножем, він кричав, щоб вони не чіпали кабель, бо він його перший вирізав. Після цього чоловік пішов до будинку, що розташований поряд.

Патрульні прослідували туди. На подвір'ї вони побачили майже 30 метрів вирізаного кабелю.А в самому помешкані приблизно 10 кг вже очищеного.

В будинку перебували двоє чоловіків. Обидва стверджували, що кабель не їхній. Втім, заявники впізнали в одному з них, того, хто їм погрожував. Переплутав ремонтників з колегами-крадіями 64-річний громадянин.

Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка вилучила кабель. Затриманих доставили до Амур-Нижньодніпровського відділку поліції.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті