Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Близько 20 кілограмів коноплі зберігав вдома житель Царичанки

Близько 20 кілограмів коноплі зберігав вдома житель Царичанки

Пластикове відро з подрібненою коноплею в кімнаті, ще одне в підсобному приміщенні та майже в кожній кімнаті згортки з подрібненою рослиною зі специфічним запахом «марихуани». Чоловік каже, все це задля власного вживання.

Близько 20 кілограмів наркотичної речовини вилучили співробітники Царичанського відділення поліції під час санкціонованого обшуку в рамках кримінального провадження, порушеного за ознаками ст. 309 Кримінального кодексу України.

Як пояснив правоохоронцям господар будинку, все виявлене є наркотичною речовиною «конопля», яку він за допомогою сита подрібнював. Далі через саморобний пристрій, зроблений з двох пластикових пляшок, який також знайшли в сараї, вже і вживав наркотики.

Виявлена у ході обшуку речовина рослинного походження направлена для проведення дослідження та експертизи. Слідчим відділом Царичанської поліції вирішується питання про вручення зловмиснику повідомлення про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення.

У відповідності з ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) за скоєне чоловіку може загрожувати обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель  (15.07.17 09:02): В Царичанском районе с.Бабайковка, в промышленных масштабах выращивается конопля местным "наркобароном" Заболотным Александром и все об этом знают и жители села и участковый, полиция там не рейды проводит ... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті