Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За час нересту на Дніпропетровщині затримали більше 550 браконьєрів

За час нересту на Дніпропетровщині затримали більше 550 браконьєрів

В період нересту патрульні інспектори області затримали більше 550 браконьєрів та виявили 744 порушення.

Заборона на активну риболовлю в області діяла до 19 червня, повідомили в департаменті екології та природних ресурсів ДніпроОДА.

«Період нересту тривав з початку квітня до 19 червня. За цей час інспектори рибоохоронного патруля виявили 744 факти правопорушень та затримали 558 «чорних рибалок». Своїми діями браконьєри завдали збитків державі на суму понад 330 тисяч гривень», – зазначили в департаменті.

Браконьєрів затримували не тільки за порушення правил рибалки, але й за незаконний продаж риби. Загалом інспектори вилучили понад 3,5 тисячі тонн незаконно добутої риби.

На сьогодні заборони, що діяли під час нересту, зняті. Тож на річках Дніпропетровщини рибалки знов можуть ловити на спінінг, великий гачок, декількома вудками та з човна, додали в департаменті ДніпроОДА.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вова  (05.07.17 15:26): 3,5 тысячи тонн - это 1750 фур по 20 тонн. Или у автора с арифметикой нелады, или у рыбинспекции надо спрашивать где рыбка. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті