Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
15:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На площі біля ДніпроОДА пройшов унікальний флешмоб до Дня Конституції України

|«« «« »» »»|

На площі біля ДніпроОДА пройшов флешмоб до Дня Конституції України. Понад сотню учасників взяли в руки жовто-блакитні картки, які разом склали обкладинку Основного Закону країни.

Подібний захід не проводився ще в жодному регіоні.

«Сьогодні в Україні велике свято – День Конституції. 21 рік тому Парламент затвердив документ, який став фундаментом у розбудові нашої держави. Визначну дату відзначаємо флешмобом, учасники якого – громадськість, спортсмени, АТОвці та просто усі небайдужі», – сказав заступник голови ДніпроОДА Каміль Примаков.

Захід ініціювала громадськість області. Втілити ідею в життя допомогла ДніпроОДА.

«Для флешмобу шукали нову ідею, якої ще ніколи не було. Так з'явилася Конституція України розміром чотири на шість метрів. Викласти її допомогли понад сотню учасників, які тримали над головою жовто-блакитні картки», – розповіла член правління ГО «Майдан-Січеслав-Дніпро» Вероніка Коміссар.

Учасники флешмобу вбралися по-святковому. Багато людей – у вишиванках. Серед них – і дніпрянин Роман Мудрак. Чоловік розповідає:

«Такий флешмоб – це можливість ще раз нагадати всім, що сьогодні державне свято, що Конституція України – це найвищий юридичний документ».

Представник руху «Пенсіонери силових структур Дніпропетровщини» Ірина Качинська зазначила:

«Конституція – це Основний Закон нашої країни, без якого б не відбулося її державності. Цей документ покликаний захищати громадян, робити гідним їхнє життя».

За яскравим дійством спостерігали з три сотні людей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


viktor121  (29.06.17 14:34): Как при СССР линейка флаги только вместо пионеров в красных галстуках дети и юноши в вышиванке колхоз Відповісти | З цитатою
Без коментариев  (29.06.17 09:51): «...Этот документ призван защищать граждан, делать достойной их жизнь». Відповісти | З цитатою
Да!  (28.06.17 16:16): Совок отдыхает! Відповісти | З цитатою
Антисепар  (28.06.17 15:52): Это действительно беспрецедентный случай! Такого ещё никто никогда не делал! Вот это молодцы!!! Это великое достижение наших земляков! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті