Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбудеться II етап чемпіонату України з автокросу

У Дніпрі відбудеться II етап чемпіонату України з автокросу

17 та 18 червня у Дніпрі відбудеться другий етап чемпіонату України з автомобільного кросу.

Спортсмени з Дніпра, Києва, Запоріжжя, Мелітополя, Харкова, Одеси, Донецька, Олександрії, Полтави, Кіровограда, Кременчука, Жовтих Вод, Старобільська, Вінниці та Чернівців приїдуть показати свою професійну підготовку. Також участь уже підтвердили гонщики з Молдови та Білорусі.

«Дніпро продовжує традицію проведення чемпіонатів всеукраїнського рівня. Цими вихідними за підтримки міського голови Бориса Філатова відбудеться II етап чемпіонату України з автокросу. Змагання будуть дуже видовищними, тож запрошуємо всіх охочих», – розповів заступник міського голови Олександр Шикуленко.

Змагання відбудуться на території балки селища Опитного. Унікальна за конфігурацією траса для змагань з автоспорту введена в експлуатацію у 2015 році. Довжина основної доріжки – 1400 метрів.

Вхід для глядачів на видовищну подію вільний.

Дістатися на захід також можна буде безкоштовно: 17 та 18 червня, о 9.00, від «Епіцентру» відправлятимуться спеціальні автобуси для глядачів.

«Ми дуже вдячні керівництву міста за допомогу в організації змагань на високому рівні. Нам вдалося наблизити дніпровську трасу до європейських вимог: на ґрунтовому покритті заасфальтовані два старти, що робить чемпіонат більш комфортним та видовищним. Цього року пройдуть змагання в категорії «кантрі крос» – для менш підготовлених спортсменів. Крім цього, окремим заліком виступатимуть юніори від 6,5 до 12 років на міні-баггі. Це цілком безпечні перегони, та в деяких моментах вони навіть більш видовищні, ніж дорослі», – розповів віце-президент Автомобільної федерації України Олександр Фельдман.

«Як спортсмен можу сказати, що ці змагання будуть дуже цікавими та видовищними. Траса у Дніпрі, на мою думку, найкраща. На відміну від трас в інших містах України, вона довша, на ній можна розігнатися, показати свою майстерність на крутих поворотах», – розповів організатор змагань та гонщик Сергій Потійко.

У суботу, 17 червня, о 9.30, розпочнуться тренувальні заїзди, які продовжаться контрольними стартами об 11.30. Перші передфінали та фінали заплановані на 14.00. У неділю, 18 червня, чемпіонат продовжиться церемонією урочистого відкриття о 10.00, після якої відбудуться фінальні заїзди.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Иван  (17.06.17 20:54): Как оказалось вход все-таки платный. Стоят на въездах непонятные люди и под видом благотворительной помощи собирают по 50 грн. Не солидно как-то для мероприятия такого уровня. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті