Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Уряд Німеччини подарував вихованцям дніпровської школи №68 сучасний спортивний майданчик

|«« «« »» »»|

На території дніпровської школи №68 встановили сучасний спортивний майданчик. Такий подарунок до Дня захисту дітей зробив Уряд Німеччини.

На майданчику дніпровської школи №68 людно. Хлопчики та дівчатка випробовують нові тренажери. Орбітрек, бруси, повітряні ходоки. Малі не стримують емоцій.

«Це майданчик, щоб ми були здоровими та ніколи не хворіли», – сказала школярка Анастасія Руденко.

Для малих яскраві тренажери – це справжній подарунок до 1 червня.

«Такого у нас ніколи не було, просто бігали, вигадували нудні ігри. Тепер буде весело», – зазначила школярка Анастасія Руденко.

У День захисту дітей хлопців та дівчат порадував Уряд Німеччини.

«Для мене велика честь бути тут. Спортивний майданчик – чудовий вклад у майбутнє дітей, їхнє здоров’я, – зауважив заступник Генерального Консула Федеративної Республіки Німеччина Пітер Шмаль. – Наша країна радіє, що може допомагати Україні на шляху її розвитку».

До початку навчального року 68-му школу ще й капітально відремонтують.

«Ми замінили всі вікна та двері, майже оновили дах. Залишилось ще трохи роботи», – розповів координатор інфраструктурної програми GIZ у Дніпропетровській області Володимир Моісєєв.

Паралельно Уряд Німеччини ремонтує ще дві школи Дніпра – 14-ту та 29-ту.

«Рік тому до нас звернулися по допомогу – Уряд Німеччини просив надати перелік шкіл у віддалених районах обласного центру, де навчаються переселенці. У результаті було обрано три навчальні заклади, в яких розпочався ремонт. Нині проект на фінішній прямій. ДніпроОДА й надалі співпрацюватиме з GIZ», – сказав радник голови Дніпропетровської ОДА Владислав Макаров.

У дніпровській школі №68 навчаються близько семи сотень дітей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ольга  (06.06.17 11:10): Радію за школярів 68 школи. Та сподіваюсь, що інші школи та дитсадки також дочекаються: необхідних ремонтів дахів, класів, груп, облаштування прилеглої території. Все це повинно робитися не за кошти батьків, а має забезпечити держава. Бо дитсадки та школи мають статус: державні. Таке враження, що школа 142 (АНД район), без фонду школи та фонду класу, які кожного місяця "вимагають" з батьків, не може існувати зовсім. Але, я радію за дітей 68 школи.
І велика вдячність тим людям, які справді допомагають нашим дітям. Дякую.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті