Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
15:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам`янський міський голова перевірив, як комунальні організації справляються з ліквідацією наслідків квітневої стихії

Кам`янський міський голова перевірив, як комунальні організації справляються з ліквідацією наслідків квітневої стихії

Кам`янський міський голова провів черговий об`їзд міста.

11 травня відбувся об'їзд територій Кам'янського на чолі з міським головою Андрієм Білоусовим. Основною метою робочої поїздки стала контрольна перевірка того, як комунальні та підрядні організації справляються з ліквідацією наслідків весняної стихії, що вирувала в Кам'янському наприкінці квітня.

В об'їзді взяли участь голови адміністрацій районів, заступники міського голови, керівники структурних підрозділів, депутати міської ради. Маршрут пролягав по житловому масиву Черемушки, центральній частині міста і вулицях Південного району.

Зауважень по ходу об'їзду прозвучало багато. Вони стосувалися невивезених гілок і заповнених сміттєвих точок, покосу трави на зелених зонах, уздовж доріг, житлових будинків, а також тих територій, які зобов'язані утримувати в порядку приватні структури. На вулиці Алтайській виявлено відкритий люк, який було доручено негайно закрити, і, поки на цій вулиці проводиться плановий ремонт дороги – підняти колодязь до рівня проїжджої частини. Звучали зауваження і щодо незавершеного процесу нанесення дорожньої розмітки на пішохідних переходах та інших питань благоустрою.

Як зазначив Андрій Білоусов, на даний момент виконано великий обсяг робіт із вивезення повалених дерев та гілля з вулиць і дворів Кам'янського. Цей процес триває, і роботи попереду ще багато.

«Найбільше від буревію та снігопаду постраждав житломасив Черемушки, вулиці Алтайська, Матросова та Миколи Лисенка (колишня Бесєдова). Протягом наступних двох тижнів ми повністю очистимо територію міста і ліквідуємо всі наслідки стихії. Паралельно з цим ми проводимо ремонт дорожнього покриття, щоб привести до ладу наші дороги. Ці роботи, як і торік, ведуться у відповідності до графіка», – сказав міський голова Андрій Білоусов.
По завершенні об'їзду всім службам були дані відповідні доручення. Міський голова наголосив, що останнім терміном усунення всіх озвучених сьогодні зауважень буде перше червня. Якщо до цього часу ситуація не зміниться, керівництво міста змушене буде вжити жорстких заходів – аж до звільнень і розірвання договорів із підрядниками.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті