Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
02:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До кінця року у Слобожанському з’явиться новий спорткомплекс

|«« «« »» »»|

У селищі Слобожанське Дніпровського району коштом місцевої громади та обласного бюджету зводять новий спорткомплекс.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, будівництво об'єкту завершиться до кінця року. Нині виконано вже третину робіт.

«Продовжуємо створювати в області нові спортивні об'єкти. У 2016-му разом із бізнесом нам вдалося відкрити дві сотні майданчиків, тенісних кортів, басейнів, футбольних полів, – сказав Валентин Резніченко. – У планах на цей рік – реконструкція шести стадіонів, будівництво спорткомплексу у Слобожанському. Останній зводимо спільно з місцевою громадою».

Будівництво спорткомплексу у Слобожанському розпочалося наприкінці 2016-го. На сьогодні виконано 35% робіт – вже є залізобетонний фундамент і металевий каркас будівлі, розповів генпідрядник Володимир Кононов.

«Залишилося зробити перегородки, перекриття, стіни, дах, виконати внутрішні і зовнішні оздоблювальні роботи, попрацювати над благоустроєм території. Роботи плануємо закінчити в цьому році», – сказав він.

У триповерховій будівлі облаштують великий зал для проведення змагань, кімнати для занять фітнесом, гімнастикою, шейпінгом, йогою, «тренажерку». У спорткомплексі також розмістять кав'ярню, сауну, масажні кабінети, сучасні душові та роздягальні, поруч із закладом будують зелені зони, зручні стоянки.

«Децентралізація дає результати. Об'єднання в громаду дозволило нам реалізувати ще більше задумів. У 2016-му звели «з нуля» дитсадок на 220 малюків. Тепер поруч із ним будуємо сучасний спорткомплекс, і у планах ще басейн», – розповів голова Слобожанської об'єднаної територіальної громади Іван Камінський.

Загальна площа новобуду – понад 2,7 тис квадратних метрів. Він розрахований на 250 відвідувачів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


777  (25.04.17 13:32): Хорошие деньги заработает голова Каминский. Согласно декларации за 2016 год уже на банковском счету 700000 гривен и 70000 наличкой. А сколько в стеклянных банках в гараже закопал. Всем властям друг и прошлым и нынешним. Відповісти | З цитатою
Вопрос  (25.04.17 12:55): Где это? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті