Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 01 сентября 2024
14:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Ситуація з дорогами на житловому масиві Клочко-6

На житловому масиві Клочко 6 чимало доріг. Та майже всі вони є тупиковими для власників авто. З одного боку, руху перешкоджають несанкціоновані шлагбауми, з іншого – ями, які після дощів стають справжніми пастками.

Вулицею Почтовою з жилмасиву можна виїхати на Донецьке шосе тільки теоритично. А практично, без ризику потонути цього не зробить жоден водій, особливо той, хто не знається на тутешніх глибинах. Калюжа на Почтовій майже ніколи не висихає, кажуть водії. Та на місцевих дорогах для них то не одна перешкода. Шлагбауми, що є глухим кутом для транспорту і на які скаржаться водії стоять на трьох проводках. Вони теж є перешкодою виїзду на Донецьке шосе. У районній раді кажуть, що ті шлагбауми встановили власники будинків і дозволу на це не питали. Та від того, що вони незаконні порядним водіям навряд полегшає.

Зі всих глухих кутів всеж таки вихід буде знайдено. У районному бюджеті вже передбачені кошти (сімдесят одна тисяча гривень) на ремонт доріг по Почтовій, Вороніжській та Осінній. Роботи мають розпочатися вже з наступного тижня.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте