Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Новомосковському районі реалізували важливі соціальні проекти

У Новомосковському районі реалізували важливі соціальні проекти

Розчищення річки, ремонт доріг, капітальна реконструкція шкіл та садочків. У 2016 році в Новомосковському районі реалізували інфраструктурні проекти на майже півмільярда гривень.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«У 2016-му році в містах та районах області втілили в життя більше сотні інфраструктурних проектів. Будували садочки, реконструювали школи, ремонтували дороги, зводили соціальне житло, - зазначив очільник області Валентин Резніченко. – За що братися найперше – радилися з громадами. Відтак, реалізували проекти, про які люди мріяли не один рік. Не виключення – Новомосковський район».

У 2016 році в Новомосковському районі реалізували масштабний екологічний проект. Розчистили русло річки Піщанка в Орлівщині, засипали заболочені ділянки та відновили течію. Це дозволило ліквідувати підтоплення майже півтисячі садиб.

«Вода в річці підіймалася на 3,5 метри. Багато років село потерпало від паводків. Ми вже не вірили, що проблему колись вирішать. Нині люди задоволені. Піщанка стала повноводною, а підтоплень як і не було», - зазначив голова сільської ради Орлівщини Віктор Гаценко.

Минулоріч капітально відремонтували 20 шкіл та садочків Новомосковського району.

«Наш садочок не ремонтували понад 20 років. У 2016-му замінили опалення, утеплили стіни, поставили нові вікна. Тепер будівля красива та тепла. Раніше взимку в групах було лише +11 градусів, без обігрівача не обходилися. Цієї зими температура піднялася до +25 градусів», - розповіла вихователь-методист садочка «Лісова казка» Любов Клепікова.

В селі Піщанка облаштували футбольне міні поле. У районі реконструювали та відремонтували 5 медзакладів та стільки ж будинків культури. Провели вуличне освітлення в селах Губиниха, Мар’ївка, Королівка та Миколаївка. Обласним коштом капітально відремонтували центральні дороги в селах Хащове та Вільне.

На проекти розвитку у 2016-му витратили майже півмільярди гривень, каже в.о. голови Новомосковської райдержадміністрації Олександр Чечеленко.

«Це на понад 90 мільйонів більше, ніж у 2015-му. За цей кошт втілили в життя десятки соціально важливих проектів. Ремонтували школи, дитсадки, будинки культури, дороги. Великі плани маємо й на 2017 рік», - поділився Олександр Чечеленко.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Чудо в перьях...  (23.03.17 11:04): Читаю и в шоке "капитально отремонтировали центральные дороги в селе Хащевом", Вы что издеваетесь над людьми приедьте и гляньте на дороги села... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті