Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У міськраді Дніпра розповіли, як вирішуватимуть проблеми районів, що регулярно підтоплюються дощовими водами

У міськраді Дніпра розповіли, як вирішуватимуть проблеми районів, що регулярно підтоплюються дощовими водами

Заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко розповів, як у Дніпрі прочищатимуть та реконструюватимуть очисні споруди, особливо в районах, які регулярно страждають від підтоплення дощовими водами.

Найбільш проблемний в цьому сенсі Амур-Нижньодніпровський район.

«Геологічно та історично в АНД районі склалася важка ситуація: колектори там будували хаотично, в них роками викидали сміття. Проте цього року ми купили унікальну для України каналопромивну машину, яка чистить зливові колектори із максимальним тиском у 500 атмосфер. Насамперед ми прочищатимемо колектори діаметром 1200 мм, які взагалі ніколи не чистили. Якщо раніше ще мала робити вручну людина в протигазі, то тепер у міста є спеціальні машини», – сказав Михайло Лисенко.

Заступник міського голови наголосив, що очисні споруди потребують ремонту та очищення ще в кількох районах Дніпра, крім АНД:

«На вул. Плеханова у нас є два самопливних колектори, проте один з них вже не працює через свій вік. Коли у місті сильна злива, на вулицю Плеханова, як у найнижчу точку міста, стікає вода і там утворюються калюжі. Це питання також плануємо вирішувати. Ще одна проблема – житлові масиві Ломівський, Кам'янський та Лівобережний. Зливові колектори тут є, проте вони нікуди не ведуть, хоча, відповідно до проекту, повинні вести до озера Куряче. Зараз вода потрапляє до цих очисних споруд і дренує, що негативно впливає на фасади та фундаменти будівель. Цього року ми плануємо вирішити й цю проблему», – сказав посадовець.

Наразі, за словами Михайла Лисенка, організації, що займалися прибиранням снігу в місті, очищають зливові колектори. Роботи виконані приблизно на 65%.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Юлия  (16.02.17 14:49): На Братьев Трофимовых д.32 вода с улицы течет в канализационный коллектор дома - это нарушение? Кафешка в районе 13-го подъезда самовольно врезалась в домовую канализацию и в результате чего дождевая вода течет в канализационный коллектор дома, а потом говорите что не успеваете очищать сточные воды. Когда будет решение этого вопроса? Уже лет как 4-5 пишем во все инстанции. А говорите хозяйственники.. Відповісти | З цитатою
Дима  (16.02.17 13:41): Пожалуйста, не забудьте про ул. Артюшенко. Лужа длинной в километр. Из-за не прочищенных ливневок. Ливневок есть, но не чистились лет 20. СПС. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті