Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 24 травня 2024
17:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Національна поліція Дніпропетровської області започаткувала флешмоб на підтримку бійців АТО #22blood_donors

Національна поліція Дніпропетровської області започаткувала флешмоб на підтримку бійців АТО #22blood_donors

22 співробітники полку поліції особливого призначення після віджимання в рамках флешмобу #22PuchupChallenge вирішили підтримати бійців АТО, ставши донорами крові.

За словами заступника командира ППОС ГУНП в Дніпропетровській області Олександра Пушкаренка, співробітники його полку вважають за необхідність у такий спосіб надати підтримку бійцям, які потребують допомоги після поранень, отриманих в ході бойових дій в зоні АТО.

«Сьогодні перші 22 співробітники нашого полку прийшли здати кров, аби підтримати тих бійців, які потребують такої допомоги. Наші співробітники знають на собі, що таке служба в районі бойових дій. Майже всі вони несли службу в зоні АТО. Ініціатива керівництва Головного управління започаткувати флешмоб «Здай кров на підтримку бійців АТО» була сприйнята всіма нашими співробітниками. Сподіваємося, що цю акцію підхоплять не лише поліцейські. Адже кожен грам нашої крові врятує чиєсь здоров’я та життя», - сказав Олександр Пушкаренко.

За словами заступника головного лікаря Дніпропетровської обласної станції переливання крові Валентини Кащак, іноді для порятунку життя однієї людини необхідно перелити до десяти літрів крові. То ж бо кожен грам крові, якою жертвують інші люди, на вагу більш ніж золото.

«Сьогодні у нас здають кров поліцейські полку особливого призначення. Хлопці вже на собі випробували, що таке військові дії, людське горе, втрачене здоров’я і тому без роздумів діляться своєю кров’ю. Адже невідомо, можливо завтра саме комусь з них вона буде так потрібна», - говорить Валентина Кащак.

Анатолій вже до десяти разів здавав кров. Сьогодні він в ряду перших, хто вияв бажання підтримати бійців АТО, здавши свою кров. За його словами це повинна бути громадянська позиція кожного.

«Я втратив близького товариша під Іловайськом… Війна це страшно. Вважаю, що наша підтримка бійців саме у такий спосіб буде важливою для них, - додав Анатолій.

Володимир в органах внутрішніх справ з 2006 року. Разом з бійцями полку з першого дня проведення антитерористичної операції на Сході країни виконував обов’язок в зоні АТО. На власні очі бачив горе, яке несе війна.

«Ми завжди готові надати допомогу тим, хто її потребує. Поділитися своєю кров’ю з тим, кому вона необхідна - це праведна справа. Я бажаю всім, хто перебуває на передовій, переймати досвід у старших бійців, дотримуватися дисципліни і обов’язково повертатися живими додому», - додав поліцейський.

Нову благочинну ініціативу, започатковану Головним управлінням НП в Дніпропетровській області, поліцейські передали своїм колегам із Національної поліції Запорізької області.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Крыша поехала  (14.02.17 11:16): Сдачу крови (донорство) уже называют флешмобом !!! Відповісти | З цитатою
Андрей  (14.02.17 00:15): И это назвали флешмобом??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті