Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
01:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліцейські затримали чоловіка, який кухонним ножем підрізав сусіда по кімнаті

У Дніпрі поліцейські затримали чоловіка, який кухонним ножем підрізав сусіда по кімнаті

1 лютого сусідка потерпілого повідомила до Соборного відділення поліції м. Дніпра про те, що до неї за допомогою з численними ножовими пораненнями звернувся її сусід.

На місце події відразу ж виїхали поліцейські та встановили, що потерпілий проживає разом зі своїм знайомим. До цього випадку чоловіки часто разом вживали оковиту. Того ранку вони також сиділи на кухні і випивали. Після чималої дози алкоголю чоловіки почали сваритись. Зловмисник розлютився, схопив кухонний ніж і почав наносити удари по тілу товариша, після чого залишив його на підлозі і пішов з дому. Потерпілий звернувся за допомогою до своєї сусідки, яка і викликала швидку.

Медики доставили чоловіка до лікарні, надали допомогу та встановили діагноз – проникаючі колото-різані поранення грудей та живота.

Завдяки проведеним заходам працівники кримінальної поліції спільно з працівниками патрульної поліції затримали підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Ним виявився 35-річний чоловік, раніше судимий за незаконне зберігання наркотиків.

Зловмисник пояснив, що потерпілий неодноразово провокував його, кривдив та грубо поводився. Цього разу, під час пиятики, не контролюючи свої дії, він наніс потерпілому удари ножем. Свою провину чоловік усвідомив та розкаявся.

«Потерпілий вчасно звернувся за допомогою до своєї сусідки. У нього в спині був встромлений ніж. Ніж увійшов у спину на 12 см. При затриманні зловмисник знаходився в стані сильного алкогольного та наркотичного сп’яніння. На той момент він навіть заперечував те, що підрізав сусіда, пояснюючи свій вчинок тим, що «з нього вийшло астральне тіло». Він спробував прикинутися психічнохворою людиною, однак потім все ж зізнався у скоєному», – розповів начальник Соборного відділення поліції В’ячеслав Клешня.

За даним фактом слідчим відділенням Соборного відділення поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. На даний час йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті