Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 10 травня 2024
22:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Правоохоронці припинили незаконну діяльність ще двох гральних закладів у Дніпрі

Правоохоронці припинили незаконну діяльність ще двох гральних закладів у Дніпрі

Отримати обіцяну на вивісці закладу по проспекту Слобожанський,89 послугу «Лото Шанс» поліцейським не вдалося. Натомість правоохоронці скористалися шансом та задокументували незаконну діяльність в сфері грального бізнесу, вилучивши техніку і грошові кошти.

26 січня працівниками відділу боротьби з майновими злочинами у державному секторі та шахрайством управління карного розшуку ГУНП у Дніпропетровській області в рамках кримінального провадження порушеного за ч. 1 ст. 203-2 (Заняття гральним бізнесом)Кримінального кодексу України було проведено санкціонований обшук за вказаною адресу у Дніпрі. Як з’ясували поліцейські під вивіскою «Лото Шанс» працювала зала гральних автоматів.

В приміщенні ігорного залу виявлено та вилучено 14 системних блоків, 13 моніторів та 2985 гривень у касі. Відвідувачів обслуговували дві жінки 1986 та 1990 років народження, які представилися як адміністратори зали.

Того ж вечора поліцейські в рамках даного кримінального провадження провели обшук і у закладі ««Інтернет центр @» по вулиці Донецьке шосе,4-д.

В ході обшуку в приміщенні гральної зали виявлено та вилучено 9 системних блоків, 9 моніторів та 1615 гривень у касі.

Встановлено особу, яка задіяна у організації діяльності грального закладу. Нею виявилася жінка 1974 року народження, що працювала адміністратором вказаного закладу.

На момент появи поліцейських у кожному із вказаних закладів було до десятка відвідувачів. За словами оперативників, це були в основному молоді люди віком від 19 до 25 років, які виявилися постійними клієнтами гральних закладів.

На теперішній час триває досудове розслідування.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Дідусь  (27.01.17 23:43): А чого ж ви, шановані поліцейські не закриваєте мережі "Національної лотереї" та й "Спортлото", що розташовані по усих масивах міста! Чи може ви бідні не знаєте? Так поїдьте до Вокзалу і побачте аж 4 таких салони! Чи може вам указівка від начальства їх не займати?! Бо грошики гарненькі заносяться?!!! Відповісти | З цитатою
Аноним  (27.01.17 15:54): "Как выяснили полицейские под вывеской «Лото Шанс» работал зал игровых автоматов.
В помещении игорного зала обнаружено и изъято 14 системных блоков, 13 мониторов и 2985 гривен в кассе."
А игровые автоматы?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті