Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
02:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патріотичні пісні для українських військових – ДніпроОДА створила унікальний радіоканал

Патріотичні пісні для українських військових – ДніпроОДА створила унікальний радіоканал

Тут переважно українські пісні, які виконують вітчизняні співаки і військові. Команда Валентина Резніченка реалізувала унікальний проект «Front Radio». Це цілодобовий патріотичний радіоканал. В ефірі лише українська музика для українських військових та справжніх патріотів.

«2016-го з успіхом пройшов масштабний пісенний фестиваль «Пісні, народженні в АТО». Дніпропетровщина зібрала кращих військових-виконавців, пісні яких вже стали хітами на деяких радіостанціях. Після фестивалю було чимало бажаючих отримати компакт-диск із синглами. Виникла ідея створити загальнодоступний ресурс. Кращого рішення, як радіо, годі й шукати. Ввімкнув – і слухаєш», - говорить голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

Два місяці команда Валентина Резніченка працювала над реалізацією проекту. Трохи більше тижня тому в ефірі зазвучали перші патріотичні пісні. 95% контенту – лише українська музика. Окрім композицій з фестивалю «Пісні, народжені в АТО», започаткованого ДніпроОДА, тут можна почути пісні від гуртів «Океан Ельзи», «Скрябін», «Гайдамаки» та інших. Пріоритетний стиль виконання – поп-рок.

Окрім музики планують випускати і програми. Одним з перших радіопроектів стане цикл юридичної допомоги військовим, де розповідатимуть про права бійців та відповідатимуть на їхні питання. У планах - і власна гумористична програма. Команда вже працює над реалізацією.

Чималий інтерес до українського патріотичного радіо виник у мешканців інших країн. Front Radio вже слухають у Канаді, Польщі, Бельгії, Ізраїлі. Знайти проект і послухати пісні можна через Інтернет. Радіо доступне за посиланням http://www.atofest.com.ua. На цьому ж сайті його можна завантажити і як мобільний додаток.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Интересненько  (18.01.17 14:32): А когда это на украине образовалось направление - РОК ? Не ну Metallica и ACDC это рок ! А на украине что есть рок ? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті