Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 28 травня 2024
21:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Школярки з Дніпропетровської області – в числі кращих юних арт-скрайберів України

|«« «« »» »»|

Підбито підсумки ІІ Всеукраїнського фестивалю скрайбінг-роликів «Покоління мобільного інтернету», організованого національним телеком-оператором Київстар спільно з Запорізьким інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Скрайбінг-ролики на тему «Моя 3G-сім'я» розповідають про те, які мобільні сервіси можуть стати в нагоді дорослим і дітям. Зі 139 робіт члени журі обрали 9 фіналістів. Серед них - сюжети учениці 10 класу Криворізької школи № 51 Ельвіри Маркової та семикласниці з с. Кіровське Яни Троцької . Робота Ельвіри Маркової також увійшла в ТОП-3 за оцінкою членів журі і рейтингу онлайн-голосування - таким чином, відповідно до умов проекту, Ельвіра завоювала додатковий подарунок для своєї школи.

Скрайбінг – це нова презентаційна техніка, суть якої – візуалізація ключового змісту швидким малюнком. Обов'язкові складові – текстова озвучка та відеоряд, що виникає паралельно з розповіддю. Що чуємо, те і бачимо – саме завдяки цьому скрайбінг є ефективним методом презентації, а також неординарним способом створення анімаційних роликів.

«Бажання вчителя викладати більше нової та корисної інформації + природне прагнення дітей до творчості = відмінний результат! Я хочу подякувати своїм колегам, які знаходять можливість і час додатково займатися з учнями, допомагають їм вивчати нові техніки та програми, підтримують їх участь у фестивалях і конкурсах. Це величезний внесок у становлення і розвиток наших дітей», – зазначила Ірина Сокол, голова журі, старший викладач кафедри інформатики та інформаційних технологій в освіті Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти .

Цього року в фіналі фестивалю – школярі з Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей. Додаткові номінації та подарунки стали приємним сюрпризом для тих учасників, які не ввійшли в число фіналістів, проте створили неординарні креативні роботи, що розповідають про переваги швидкісних мобільних технологій. Наприклад, членів журі вразила робота школярки з Тернополя Яни Гуцул, виконана в техніці театру тіней . А пісня, яка прозвучала в історії Михайла Дудченка, одинадцятикласника з Херсонської області, стала чудовим супроводом до кліпу, створеного організаторами фесту з робіт всіх фіналістів .

Нагадаємо, що Всеукраїнський фестиваль скрайбінг-роликів «Покоління мобільного інтернету» стартував напередодні літніх канікул. Технічним партнером фестивалю виступив бренд бренд Neffos компанії TP-Link . Організатори проекту запропонували учням 5-11 класів разом з викладачами створити скрайбінг-ролики про переваги швидкісного мобільного інтернету. В результаті 139 школярів з 22 областей України створили 350 хвилин відео про можливості, які відкриває людям 3 G . У процесі підготовки конкурсних робіт українські школярі та вчителі познайомилися з новою презентаційної технікою і тепер зможуть ефективно використовувати скрайбінг у навчальному процесі.

Довідка про Київстар

Київстар – український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються понад 25 млн абонентів мобільного зв'язку.

Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Київстар більше 18 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків і одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] , www.kyivstar.ua .

Про компанію TP-Link

Заснована в 1996 році, компанія TP-Link є глобальним постачальником надійних мережевих рішень та аксесуарів, які необхідні у всіх сферах повсякденного життя. TP-Link послідовно оцінюється аналітичною компанією IDC як найбільший у світі постачальник мережевого обладнання в сегменті SOHO. Пристрої TP-Link продаються у понад 120 країнах та обслуговують сотні мільйонів людей у всьому світі.

Про Neffos

Бренд Neffos був створений компанією TP-Link у 2015 році для виходу на світовий ринок смартфонів. Neffos прагне створювати мобільні пристрої, максимально орієнтовані на людину в новій цифровій ері, об'єднуючи людей одне з одним і зі світом навколо.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (7)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  На вулиці Володимира Винниченка застосували нові підходи до якісної зміни вуличного середовища (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті