Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбувся благодійний легкоатлетичний «Забіг Миколайчиків»

|«« «« »» »»|

У суботу, 17 грудня, на Фестивальному причалі в Дніпрі відбувся благодійний легкоатлетичний «Забіг Миколайчиків».

У змаганнях взяли участь усі охочі: і сім'ї з малечею, і люди з обмеженими можливостями, і люди похилого віку. Однією з умов участі у спортивному заході були новорічні костюми.

«Забіг благодійний: ми збираємо предмети гігієни, одяг, іграшки та книжки для дитячого садочка № 155, де разом зі здоровими дітлахами виховуються діти-аутисти та діти з недоліками фізичного розвитку. Також для дітей цього садочка ми проведемо урок легкої атлетики», – розповіла президент Федерації легкої атлетики Дніпра Марина Філатова.

Професійні спортсмени та аматори змагалися на різних дистанціях: 500 метрів, 1 км, 8 км, 4 км та в сімейній естафеті (4 км + 500 м + 2 км), зазначив начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики міської ради Дніпра Олександр Осипов.

«Забіг Миколайчиків» проводиться у Дніпрі вперше. Це фан-змагання, в якому можуть взяти участь і діти, і дорослі, і професіонали, і аматори. Так, наприклад, у суботу поряд з усіма змагалися учасники Паралімпійських ігор 2016 у Ріо-де-Жанейро, які займаються волейболом сидячи», – розповів Олександр Осипов.

Олексій Харламов, член паралімпійської збірної з волейболу сидячи, кілька років тому переїхав разом з родиною з Донецька. Каже, що вирішив взяти участь в забігу, щойно про нього дізнався. «Я багато чув про те, що в Дніпрі дуже розвинений легкоатлетичний рух. Щойно ми з друзями дізналися про «Забіг Миколайчиків», вирішили взяти в ньому участь. Людей, зокрема з обмеженими фізичними можливостями, дітей та пенсіонерів слід залучати до спорту», – каже Олексій Харламов.

Олександра прийшла на «Забіг Миколайчиків» разом із сином та донькою. «Ми з родиною активно займаємося спортом. Разом з дітьми ходимо до клубу Start Dnipro, де вони залюбки тренуються. А сьогодні дорослі зможуть передати естафету дітям, щоб ті розуміли, що здоровий спосіб життя – це круто», – розповіла Олександра.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті