Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
04:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські затримали «На гарячому» квартирних крадіїв у Дніпрі

Поліцейські затримали «На гарячому» квартирних крадіїв у Дніпрі

«Новорічні подарунки» за чужий рахунок намагалися роздобути двоє чоловіків у Дніпрі. Викрадені речі із чужої квартири молодики склали до пакетів із Новорічною символікою та намагалися безкарними покинути місце злочину.

Явною несподіванкою для двох чоловіків, які поралися в чужій квартирі, стала поява поліцейських. Дніпровські поліцейські на «гарячому» затримали квартирних злодіїв, які того дня в пошуках легкої наживи «зайшли в гості» в квартиру однієї із багатоповерхівок Індустріального району обласного центру.

«В ході оперативної інформації поліцейські затримали двох місцевих чоловіків 1983 та 1988 років народження, які причетні до крадіжок з помешкань громадян. Раніше вони вже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Крадіїв затримали «на гарячому» з речовими доказами, а саме кейсом з інструментами за допомогою яких вони зламували замки та проникали до квартир та речами потерпілих мешканців. Чоловіки працювали удвох. Як стало відомо із слідчих дій, один із них подавав інструменти та стежив за тим аби ніхто їх не побачив, а його напарник в цей момент вибивав серцевину замка,»- повідомила начальник відділу комунікації Головного управління НП в Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

Далі чоловіки заходили в квартиру та, оглянувши її стан, брали все, що на їх погляд мало цінність та не потребувало значних силових затрат при транспортуванні. Того дня із квартири чоловіки поцупили ДВД плеєр, навушники та верхній одяг господаря. За словами одного із підозрюваних, речі він взяв для себе особисто так як був одного розміру із власником одягу.

Його поплічник встиг навіть ознайомитися із змістом холодильника. Та, напевно , його не влаштувало меню того дня господарів , то ж бо прихвативши напослідок парфум, молодики поспішили покинути місце злочину.

«На цей момент чоловіки затримані згідно статті 208 КПК України. Їм вручено письмове повідомлення про підозру за ч.3 ст.185(Крадіжка) КК України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі слідчі мають докази стосовно двох фактів квартирних крадіжок, скоєних цими громадянами. Чоловіків перевіряють на причетність до скоєння понад двох десятків аналогічних злочинів на території міста Дніпра та області, триває слідство,»- додала Ганна Старчевська.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (14.12.16 09:46): Если бы они ко мне залезли, я бы им таких трендюлей навалял бы, они бы мне ещё деньги и иммущество своб отдали, а ещё как прошлых колыми к столбу бы привизал и табличку рядом поставил бы, с лозиной, чтоб проходящие по заднице хлыстали. Вот это гуманный суд. Будут знать как на чужую собственность проникать и воровать Відповісти | З цитатою
патриотка  (12.12.16 00:46): А чего мелочиться -давай и этих выпустим. Уже выпустили бандитов по всей Украине не стесняясь, при спящих людях по ночам пытаются попасть в квартиры. Милиция приехала и уехала, а следователи так и не появились. Ни отпечатков снять и найти, ни здрасте даже не сказать. Вот пришьют кого-нибудь - тогда...а что тогда? Некому за людей постоять, чай не олигархи. Відповісти | З цитатою
911  (11.12.16 00:16): В Полиции одни хамы-молокососы.Что с них взять?Только одна зп.И писец. Відповісти | З цитатою
Роман  (10.12.16 08:51): Ценного ничего не было материальный ущерб не причинен просто отпустят а шлюха старческая как ее колонки так бесит когда говорят им светит от 3 до 5 лет что за бред сначала Предъявите обвинение а потом демагогию разводить по поводу срока есть такое понятие как презумпция невиновности дебилы как и вся эта полиция Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
...  (09.12.16 19:41): все что они взяли , ни стоит ровным счетом ни чего. Відповісти | З цитатою
Да уж  (09.12.16 16:52): DVD плеер это же не ликвидный товар. Тем более, исходя из того что в квартире брать было нечего ценного, так надо полагать плеер и наушники дерьмо. Странно, ранее судимые, а попались считай на порожняке за шаровары и пижмак. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті