Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпровській лікарні знайдено Опій

У Дніпровській лікарні знайдено Опій

У рамках систематичного відпрацювання території області, поліцейськими цими днями проведено огляд палати протитуберкульозного диспансеру, який знаходиться у Дніпрі.

Про це повідомив начальник Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Сергій Дереза.

Виявилося, що один із пацієнтів не стільки лікувався, скільки потай від медперсоналу вживав наркотики. У нього вилучено 200 мілілітрів «опію ацетильованого» або ж так званої «ширки», прекурсори, шприці для вживання наркотиків та невеличку партію «марихуани».

А у Павлограді проведено обшук у помешканні місцевого жителя, який висушував на горищі будинку та господарських споруд «марихуану». Загалом у нього вилучено близько кілограма «диво-зілля», а також автоматні та пістолетні набої.

З якою метою він зберігав їх та що планував робити з усім цим незаконним добром – питання до слідства.

Також виявлено, що своє помешкання господар надавав знайомим для відносно комфортного вживання наркотиків.

Наразі відкрито кримінальні провадження за низкою статей Кримінального кодексу України, відповідно до яких фігурантам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до восьми років, додав Сергій Дереза




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті