Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині пролунають сирени системи оповіщення: мешканців області просять не панікувати

На Дніпропетровщині пролунають сирени системи оповіщення: мешканців області просять не панікувати

30 листопада з 13:55 до 13:58 на всій території області запрацюють сирени системи оповіщення. Хвилюватися не варто, попереджають в управлінні цивільного захисту Дніпропетровської ОДА. Це звичайна щорічна перевірка.

Почувши звук сирени, негайно включіть телевізор або радіо. Там передадуть повідомлення про умовну загрозу або надзвичайну ситуацію, розкажуть, що робити. Про почуте повідомте сусідів, особливо людей похилого віку.

«Не забувайте, що це лише перевірка системи централізованого оповіщення, тож панікувати не варто», – наголошують в управлінні.

У системі оповіщення Дніпропетровщини – 465 електросирен.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кризис  (09.11.16 14:36): -"Который час" не знаю но время плохое ... Відповісти | З цитатою
правда  (09.11.16 13:37): Свой каганат на нашей земле они строят с такой же жестокостью, с какой уничтожают палестинцев на их земле, отбирая их земли и без каких-то поводов убивая женщин и детей. Только на Украине они расчищают территорию исключительно нашими руками всего навсего дергая за ниточки и инициируя междоусобную войну брат на брата. Каждый из нас воюет друг с другом, как нам кажется за нашу землю, а они между тем считают ее своей и называют Украину и Крым Хазарией, Новым Израилем и иудейским каганатом. Они как бы всегда порознь, но на деле вместе и их цели одни и те же всегда — создание единой общины в славянских странах, мы же всегда как бы вместе и неразлучны, но на деле оказываемся смотрящими друг на друга в оптические прицелы.

Я никогда не понимал позиции ни украинцев, ни россиян, вот скажите мне, зачем же нам делить между собой Украину, Крым, Донбасс если мы все настолько переплетены и так близки, что это все есть единая наша земля? Пока власть у инородцев захватившим власть по обе стороны ба
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті