Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 27 травня 2024
04:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА продовжують стежити за маршрутчиками: хто очолив антирейтинг цього тижня

У ДніпроОДА продовжують стежити за маршрутчиками: хто очолив антирейтинг цього тижня

Дніпропетровська ОДА продовжує складати рейтинг найнеординарніших водіїв міжміських та приміських маршруток. Цього тижня його очолюють два шофери.

Один передивився фільм про шаленого таксиста і тепер власних пасажирів возить із вітерцем, інший відкрив свій «Бермудський трикутник». Дивацтва чоловіків оцінені по достоїнству. Кожен отримав попередження про звільнення.

Порушником цього тижня став працівник «Новомосковського АТП». Водій прагнув якомога скоріше довезти своїх пасажирів з Новомосковська до Дмитрівки. Шофер маршрутки № АЕ 4812 АА так поспішав, що у Левенцовці розігнався до 134 кілометрів на годину. За це отримав попередження про звільнення.

Догану отримав і його колега — працівник «Автотранссервісу». Водій маршрутки № АЕ 6952 АА по дорогах не ганяв, але відхилився від прописаного маршруту. Чоловік рушив з Нікополя до Менделєївки, та кінцевого пункту так і не дістався.

«Дніпропетровська ОДА не дає можливості розслабитися водіям приміських та міжміських маршруток. Коли укладали договори з автопідприємствами, попереджали — вимагатимемо добросовісної роботи. Тепер перевіряємо, чи всі дотримуються умов. Допомагають у цьому GPS-датчики, встановлені у кожному авто, – розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – За чотири місяці такої роботи виявили понад три десятки водіїв-порушників, двох тимчасово відсторонили від роботи, чотирьох звільнили».

Визначають у Дніпропетровській ОДА і водіїв-відмінників. Лідери останнього тижня – автопідприємства «Пушкарний», «Автодрайв», «Рубель», «Скабелко», «Одіум Престиж». Автобуси цих перевізників їздили за графіком, не перевищували швидкість та не змінювали маршрути.

Дані про роботу пасажирського транспорту в області поступають й на громадську платформу Easyway. На сайті пасажири можуть дізнатися, коли під’їде необхідний автобус, скільки машин працює на лінії та чи довго чекати наступної маршрутки.

В Дніпропетровській області понад 200 приміських та 240 міжміських маршрутів. На них працює більше 800 машин.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Антон  (05.05.17 14:34): Водитель маршрутки №719 АЕ2176АВ , в смт.Черкаське отказал в проезде участнику АТО , со словами "едут только те кто платят" это произошло в 10.20 05.05.2017 . Информация о водителе отсутствовала водитель представился неким Крысиным . Вел себя по хамски "как *** , пытался унизить честь и достоинство участника АТО. Відповісти | З цитатою
Виктор  (23.11.16 12:52): Маршрутки это сараи на колесах (в такой мороз с пластиковыми сиденьями), водители ХАМЫ! Пенсионеров и льготчиков называют "быдло". О каком повышении цены может идти речь? Конкретно маршрут 158 Северный - Островского. Перевозчик Севертранс.
Обратите внимание! Перевозчиков таких гнать с маршрутов
Відповісти | З цитатою
Хорошие сапоги надо брать  (31.10.16 11:18): Объясните, пожалуйста что за херня происходит с городскими маршрутками? на левый берег что утром, что вечером с левого берега, извините, *** уедешь.Живу на Гагарина в районе Казакова, чтобы уехать нужно стоять по 40 минут, т.к. маршуртки забитые, они даже не останавливаются. И еще. обращение к пассажирам - вы, мудаки безмозглые, вместо того, чтобы стоять на хрен на горе в начале маршрутки, хоть иногда проходите по салону, чтобы люди могли зайти и никого не волнует ваше "мне скоро выходить". Как правило, такие амебы выходят или на новом центре или вообще на воронцова. Відповісти | З цитатою
гость  (29.10.16 11:04): а вы еще обратите внимание на общение некоторых водителей маршрута 113 (ЦУМ-Аполло) с пассажирами, особенно "чуткое" отношение водителей к льготникам-пенсионерам. пытаются "мурчать" на ребят льготников-АТОшников, но потом сдабт назад, чтобы не потерять последние зубы. есть весьма достойные водители, адекватные и уважительные, но есть "экземпляры",которые полный неадекват. да что там с льготниками, если водители даже с обычными пассажирами ведут себя как татаро-монглоля, тынущие на волосяном аркане раба. и одна из причин такого отношения- полная непонятка с правилами остановки и погрузки-выгрузки пассажиров: кто где хочет, там и останавливается, а в следующей маршрутке правила другие, собственные, водительские, и это зачастую причина постоянных скандалов. Наведите уже порядок, власти! Пропишите в 2 строки правила! и где координаты, куда обращаться , чтобы зарвавшихся хамов-водителей поставили на место? Відповісти | З цитатою
да-да  (29.10.16 09:24): Может не следить нужно, а меры принимать )) Відповісти | З цитатою
прохожий  (29.10.16 00:31): Часто езжу правый-левый берег. Самые корректные (жаль их мало) - 124, самые охреневшие - 126 (но до хрена). Відповісти | З цитатою
пассажир  (28.10.16 19:43): пользуюсь только городскими маршрутками.Хотелось бы знать кто перевозчик на маршруте 3-А Ни в одной машине нету информации об этом. Маршрут до рынка будет ходить или как сейчас.кому как вздумается.Сначала была отговорка.что ремонт дороги, а сейчас просто хамят в ответ. Хотя бы в утренние часы вменили в обязанность. Самый плохой маршрут в обслуживании. Відповісти | З цитатою
Прохожий  (28.10.16 15:47): Водители маршрута 136А "сыкуны" в прямом смысле слова!
На тротуаре ул. Кротова сделали себе общественный туалет... По тротуару не возможно ходить: их моча воняет на всю округу, бутылки с их мочой валяются по всему тротуару. Каждый раз, когда я иду на работу вижу водителя с расстегнутой ширинкой ...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
даЯэто  (28.10.16 13:04): а проследить за ворами у власти низзззя никак? маршрутчики конечно иногда ой какие. а вот зачем надо было снять 1 см асфальта, на хорошошей дороге на ул.Паникахи? чтоб потом списать туда 10 см "нового уложенного" асфальта? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (9)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (4)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті