Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
15:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Дніпро» і «Сталь» в 12 турі чемпіонату України: інтриги і репетиція «битви за життя»

«Дніпро» і «Сталь» в 12 турі чемпіонату України: інтриги і репетиція «битви за життя»

У 12 турі чемпіонату України з футболу «Дніпро» відправиться до Луцька в гості до «Волині», а «Сталь» у Львові зіграє з «Карпатами».

«Карпати» – «Сталь». 22 жовтня в 17:00. Стадіон «Арена-Львів». Арбітр матчу Микола Балакін. Пряма трансляція на каналі 2 + 2.

«Волинь» – «Дніпро». 22 жовтня о 19:30. Стадіон «Авангард». Арбітр матчу Олександр Іванов. Пряма трансляція на каналі 2+2.

Половина поєдинків першого етапу чемпіонату України позаду. Команда з Дніпра з 10 очками займає незвичне для себе 9 місце. Команда з Кам'янського розташувалася на одну сходинку нижче з 7 очками та всього в одному кроці від зони вильоту.

Суботні матчі, швидше за все, будуть міні-репетицією майбутньої битви за виживання в другому етапі чемпіонату України, який відбудеться вже навесні наступного року.

Навіть в разі перемоги «Сталі» «Дніпро» не опуститься нижче 9-го місця. А ось успіх дніпрян і осічка «Зірки» чи «Ворскли» (у яких в майбутньому турі серйозні суперники) можуть вивести команду Дмитра Михайленка на високе для нинішнього складу команди 7 місце. У разі поразки «Сталі» і перемоги «Волині» над «Дніпром» команда з Кам'янського виявиться в зоні вильоту.

Інтрига майбутніх матчів полягає не тільки в тому, хто і яке місце займе за підсумками туру, а й в тому, як поведе себе тренер лучан Віталій Кварцяний. Він в першому поєдинку чемпіонату з розгромним рахунком 5-0 поступився «малюкам» Михайленка. Напевно амбітний і вибуховий Кварцяний спробує максимально мотивувати гравців і неабияк попсувати нерви «Дніпру». Новий тренер «Карпат» Олег Дулуб також намагатиметься здобути свою першу перемогу в чемпіонаті України.

Загалом, матчі обіцяють бути дуже цікавими і за напруженням вже точно не поступляться битвам лідерів турнірної таблиці.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Fidel  (20.10.16 22:13): В нашей стране футбол станет по настоящему сильным, а значит и популярным, лишь тогда, когда будет развиваться детско-юношеский футбол. Но результат быстрее от покупки очередной обезьянки (я не расист:) ). Поэтому, возможно, теперешнее обновление Днепра и замена ряда ведущих футболистов (естественно из-за их ухода из клуба; о причинах умолчим) молодыми воспитанниками своё школы или школ других клубов пойдёт в дальнейшем на пользу. Відповісти | З цитатою
Нострадамус  (20.10.16 20:02): Днепр чувствую опять проиграет Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті