Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на лаві підсудних опинилася бухгалтер вищого навчального закладу

У Дніпрі на лаві підсудних опинилася бухгалтер вищого навчального закладу

За привласнення бюджетних коштів судитимуть провідного бухгалтера одного з державних вищих навчальних закладів. 56-річна жінка протягом двох років безпідставно нараховувала на свою користь бюджетні «виплати». Збитки, завдані державі у сумі майже 600 тисяч гривень, відшкодовано.

За матеріалами працівників УЗЕ в Дніпропетровській області слідчими міжрайонної прокуратури області відкрито кримінальне провадження за фактом розкрадання бюджетних коштів посадовими особами одного з вищих навчальних закладів м. Дніпро.

Задокументовано, що протягом 2012-2014 р.р. провідний бухгалтер закладу освіти безпідставно нараховувала на свою користь заробітну плату та премії.

В результаті злочинних дій зловмисниці, держава зазнала збитків на суму понад 596 тисяч гривень.

У вересні 2016 року бухгалтеру було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

У жовтні цього ж року матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом направлені до суду, збитки відшкодовано у повному обсязі.

Обвинувачуваній загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


людмила  (19.10.16 10:36): накажите ее штрафом но не сажайте в тюрьму будьте милосердны В царской россии например никого за такие преступлени в тюрьму не сажали-могли сослать в другой город только и всего . Тюрьма полностью может уничтожить человека духовноКНДР и живущих там людей тоже жалко-сачала исламисты им навзали компартию. установили жесткую диктатуру сделали так что все имущество кореи зарегистрировано в США (США контролирует все-начиин от офшоров и заканчива финансовыми потоками) а в марте 2016 г США в лице барака наложило аресты и все конфиковало.Все это закончится так же ка в сирии-корейцы либо исчезнут как наци либо станут мигрантами а их прекрасную землю заселят татаро монголы и Игиловцы. неужели ничего нельзя сделать дл корейского народа??? Неужели нельзя компартию запретить по всму миру??? и наложить аресты на все счета радикальных исламистов???не дать им добывать и присваивать нефть из скважин Відповісти | З цитатою
бухгалтер  (18.10.16 09:19): Депутаты вон миллионами воруют, хоть бы одного посадили и заставили возместить, а тут сенсацию прямо сделали. Відповісти | З цитатою
как  (18.10.16 02:21): 30 тыщ баксов примерно... ну это, видимо смогла возместить, машину продала... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Гость  (17.10.16 20:54): Ущерб государству возмещен, психологическая травма женщине нанесена, что ещё надо? Вполне достаточно условного срока!!! Посадить в тюрьму и содержать за счёт налогоплательщиков - себе дороже. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті