Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Фестиваль патріотичного театру «Миротворець» триває

|«« «« »» »»|

Про що думають бійці АТО під час обстрілів, чого вони бояться найбільше, з якими проблемами живуть в АТО та повертаються додому? На всі ці питання спробували дати відповідь Андрій Май та Ельвін Рзаєв.

Це режисер та актор документальної вистави «АТО: інтерв’ю військового психолога», що пройшла під час першого в Україні фестивалю патріотичного театру «Миротворці».

Молодий психолог їде на передову допомагати бійцям з посттравматичним синдромом. Однак віч-на-віч зустрівшись з жахом війни, юнак відчуває й у себе прояв деяких симптомів хвороби. Правдиві історії про життя хлопців на передовій, про жахи війни та про те, як впоратися зі стресом.

Головний і єдиний актор п’єси - молодий київський актор Ельвін Рзаєв. Режисер — Андрій Май, що не вперше звертається до документальної драматургії.

Мала зала театру ім. Шевченка повна.

Атмосфера вистави — невимушена, однак сконцентрована та емоційна. Герой поринає у найтаємничіші схови душі, глядачі разом з ним нервують, переймаються проблемами, гніваються, сумують…

«АТО: інтерв’ю військового психолога» — це одна з 11 вистав, що пройшли під час фестивалю патріотичного театру. Покази продовжуються. Поспішайте, сьогодні останній фестивальний день.

До вашої уваги моновистава «Час любити». Вона пройде на малій сцені театру ім. Шевченка. Початок о 15:00. О 19:00 на великій сцені розпочнеться трагедія «Гамлет». Вона стане заключною на цьому фестивалі.

Запрошення на вистави можна отримати безкоштовно. Для цього достатньо за 15 хвилин до початку вистави підійти до каси, та взяти безкоштовне запрошення.

Перший в Україні фестиваль патріотичного театру «Миротворці» проходить в Дніпрі з 6 по 10 жовтня. У ньому беруть участь 10 театрів зі всієї України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


юля  (11.10.16 10:28): Миротворцы должны быть очень образованными. Бафомет воспринимается как главный символ сатанизма Его самвол пятиконечная звездаИ голова козла, илатинские слова SOLVE (распадаться) и COAGULA (засты вать).Источник: http://symbol.grimuar.info/%D0%B1%D0%B0%D1%84%D0%BE%D0%BC%D0 %B5%D1%82-38.html Многие уже поняли. что флаги исламских стран с пятиконечными звезадами и красно-белым .цветом имеют общее-это звезды и месяцы. И вот эти флаги сейчас объединяются протв тех кто за Христа. Потомунадо убрать с флагов звезды и крано-белый цвет а распадаться и застывать -это способности ануннаков(драконов про которых много есть в евангелие) которые проживают на нашей земле и даже занимают главные должности в правительствах многих стран. турция главная их страна. большевики были оттуда потому флаг сССр был с пятиконечной звездой на красном фоне.безэтого симвора биафомет бессилен. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті