Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДніпроОГА стежить за водіями маршруток: хто потрапив до антирейтингу цього тижня

ДніпроОГА стежить за водіями маршруток: хто потрапив до антирейтингу цього тижня

Дніпропетровська облдержадміністрація продовжує контролювати якість пасажирських перевезень на міжміських та приміських маршрутах.

Визначати сумлінних та недбалих водіїв допомагає супутникова система навігації — у кожній маршрутці встановлені GPS-датчики. Хто відзначився цього тижня — розповіли у відділі транспорту ОДА.

Очолює антирейтинг цього тижня водій маршрутки № АЕ 1477 АВ. З Дніпра до Черкаського працівник «Північтрансу» мчав зі швидкістю 144 кілометри на годину.

Ще один «переможець» — водій автобусу № АЕ 7431 АА. Працівник «Автотранссервісу» порушив схему маршруту. З Дніпра до Магдалинівки чоловік мав їхати через Старий міст, а рушив через Новий.

Обидва шофери отримали попередження про звільнення.

«Безвідповідальним водіям не місце на дорогах області. Ті, хто не виправляють свої помилки, роботу втрачають, – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – За три місяці щоденного моніторингу, догани отримали з чотири десятки шоферів. Чотирьох — звільнено».

Система GPS-моніторингу дозволяє визначати й кращих водіїв. Відмінники останніх семи днів — водії автопідприємств «Пушкарний», «Імперіал», «Автодрайв», «Рубель», «Скабелко». Автобуси цих перевізників їздили за графіком, не перевищували швидкість та не змінювали маршрути.

Дані про роботу пасажирського транспорту в області поступають й на громадську платформу Easyway. На сайті www.eway.in.ua пасажири можуть дізнатися, коли під’їде необхідний автобус, скільки машин працює на лінії та чи довго чекати наступної маршрутки.

У Дніпропетровській області понад 200 приміських та 240 міжміських маршрутів. На них працює більше 800 машин.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Городской пасажир  (22.09.16 09:36): На сайте Евей и Транспорт очень много маршруток не видно. А в частности маршруты № 57, 76А, 45, 45А. они вообще ездят вечером с 18-19,00 с большими интервалами. Попробуйте посмотреть на сайтах за их передвижениями. Відповісти | З цитатою
Прохожий  (21.09.16 09:21): А еще водители маршрута 136А ССЫКУНЫ!!! в прямом смысле слова!!! По ул. Кротова (напротив рынка) устроили туалет, останавливаются и прямо из авто(с открытыми дверьми) делают свои дела, или выбрасывают бутылки с мочой на тротуар!!!
Надоело уже постоянно смтреть на это и нюхать!!!
Відповісти | З цитатою
Так кому платимо?  (20.09.16 18:44): А ще 263 маршрут вельми обожнює шансон. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті