Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
05:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Наші на іграх в Ріо: нові золоті медалі і битва з американцями

Наші на іграх в Ріо: нові золоті медалі і битва з американцями
Фото xsport.ua

Дев'ятий день літніх Паралімпійських ігор в Ріо приніс збірній України одразу 14 медалей — 3 золоті, 6 срібних і 5 бронзових. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської ОДА.

На стометрівці вільним стилем сильнішою за всіх виявилася плавчиня з Дніпропетровської області Анна Стеценко. Її результат 59.19 секунд. Анна пропливла швидше американки і британки — наших головних суперників з медального командного заліку.

Ще одне золото на рахунку чоловічої збірної з настільного тенісу. У фіналі з рахунком 2-0 наші здолали шведів. За збірну України з настільного тенісу виступають Віктор Дідух, Микола Ніколенко та Михайло Попов.

Третє золото дісталося збірній України з футболу. З рахунком 2-1 наші спортсмени перемогли іранців.

Срібні медалі дев'ятого ігрового дня завоювали: Дмитро Виноградець (плавання, дистанція 150 метрів), Ярослав Денисенко (плавання, 100 метрів вільним стилем), Віктор Смирнов (плавання, дистанція 200 метрів), Богдан Хріненко (плавання, 50 метрів вільним стилем), Роман Павлюк (легка атлетика, біг на 400 метрів) і Микола Діброва (штовхання ядра).

Бронзові медалі завоювали: Максим Веракса (плавання, 100 метрів вільним стилем), Марина Вербова (плавання, 50 метрів на спині), Юрій Божинський (плавання, 50 метрів вільним стилем), Євген Богодайко (плавання, 100 метрів вільним стилем) і Людмила Даниліна (біг на 1500 метрів).

У загальному командному заліку Україна продовжує утримувати третє місце з 106 медалями (38 золотих, 33 срібних і 35 бронзових). Попереду і вже в зоні недосяжності Китай, за ним на другому місці Великобританія, у якої на 90 медалей менше. У спину Україні дихають американці, у них 103 медалі.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті