Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
17:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Найбільший Прапор України розгорнуть у небі на Дніпропетровщині

Найбільший Прапор України розгорнуть у небі на Дніпропетровщині

Унікальне авіа-шоу, десятки літаків та парашутистів у повітрі, різноманітні малюнки в небі, майстер-класи, екстремальне спортивне шоу, улюблена музика та десятки сюрпризів для дітей і дорослих.

Дніпропетровщина відзначить День незалежності фестивалем «Вільне небо» - на землі та в небі. Родзинка – парашутисти розгорнуть у небі найбільший Прапор України. Про деталі святкування, місце, час та розклад автобусів на свято, читайте далі.

«25-річчя незалежності України будемо відзначати вже традиційно для ДніпроОДА – неформально та масштабно. Екстремальні шоу, мальовничі майстер-класи, аніматори та весела дискотека – розваги на будь-який смак для дітей та дорослих. Під «Вільним небом» об’єднаємо справжніх патріотів, мешканців та гостей Дніпропетровщини. Запрошуємо відсвяткувати 25-ий День народження країни разом», - наголосив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

З 12.00 на аеродромі в Майському стартує унікальний фестиваль «Вільне небо», присвячений 25-й річниці незалежності України. Розпочнеться все з шоу авіа-міні. У небо злетять авіа-моделі та моделі ракет. Долучитися можуть і глядачі, запустивши у небо повітряних зміїв.

О 13.00 майстри парашутного спорту та їх учні продемонструють унікальне екстремальне шоу. Вони піднімуться на висоту від 1 200 до 4 200 метрів та у вільному падінні, а потім під куполами свої парашутів об’єднуватимуться в різні фігури та комбінації. Родзинка від спортсменів-парашутистів наприкінці виступу - вони розгорнуть у небі найбільший Прапор України. Його ширина – 6 метрів, довжина – 9 метрів. Державний символ замайорить у небі на висоті 1 200 метрів на знак миру та єдності.

З 14.00 до 16.30 на учасників фестивалю чекає незабутнє пілотажне шоу. Ультра-легкі літаки К-10 Свіфт та Cessna 172 здійматимуться у небо, проходитимуть на низьких висотах, виконуватимуть фігури простого та складного пілотажу: оберти у повітрі, петлі та багато іншого. Кожен пілот покаже авторську програму. Виступатимуть також літаки Як-52, Су-31, вертоліт Алует т-3, реактивні та спортивно-пілотажні літаки. На завершення авіа-шоу літаки розмалюють вільне небо синьо-жовтими кольорами державного стягу.

З 16.00 до 18.00 на гостей фестивалю чекає екстремальне спортивне шоу. Скейти, ролики та велобайки, захопливі піруети на гірках та екстремальні польоти над землею.

Протягом свята з 12.00 до 19.00 працюватиме Хенд Мейд Ярмарок. Можна буде придбати прикраси та сувеніри зроблені майстрами, взяти участь у майстер-класі та створити красу власноруч. Петриківський розпис, плетіння браслетів, складання орігамі – кожен зможе знайти заняття до душі.

На меломанів чекає дискотека від відомого танцювального клубу «Forsage». Найпопулярніша танцювальна музика та улюблені ді-джеї – з 12.00 до 21.00 на великій сцені.

Не сумуватимуть на фестивалі й дітлахи. Надувні дитячі гірки, мотузковий парк та лазерні бої, аквагрим, малюнки на асфальті та аніматори розважатимуть найменших гостей свята з 12.00 до 21.00.

З 12.00 до 21.00 на гостей фестивалю чекає свято вуличної їжі. Бургери, блинчики, чебуреки, буріто, кебаб, салати та інші відомі, смачні та за низькими цінами продукти. І все це під відкритим небом.

Дістатися до Майського можна власним авто. Для всіх гостей на власному транспорті підготують місця для парковки.

З Дніпра до аеродрому у Майському та з Майського до Дніпра курсуватимуть маршрутки.

Відправлення на Майське з Дніпра від кас Цирку - з 10:30 до 11:30. Відправлення з Майського до Дніпра - з 18:30 до 21:00. Вартість проїзду - 40 гривень(туди і назад).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виктор  (24.08.16 17:52): Я там был . Это круто !. Спасибо организаторам ,! Відповісти | З цитатою
Виктор  (23.08.16 15:22): Пока радует , что молчат про входной билет . ) Как тут умняки сделали."Входной билет – 100 грн., дети до 14-ти лет – бесплатно."https://www.facebook.com/dniproopensky/ Капец короче . Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
МЮ  (21.08.16 16:28): господа "лучше бы", во-первых, это мероприятие проходит под эгидой ОГА, а не Филатова, а во-вторых, лучше бы вам взять и, в силу своих возможностей, сделать то, что вы требуете от кого-то. Осознайте, что фраза "лучше бы" выставляет вас не в лучшем свете. Придумывайте свое нытье без этих слов - будет лучше ;) бы. Відповісти | З цитатою
Анархист  (20.08.16 20:49): Лучше бы Филатов и его команда расставили по городу лавочки и урны а не занимались пиаром и др.ерундой. Езжу в Харьков часто, Гепа там молодец и лавочки и урны и дворники и город чистый Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
78  (20.08.16 20:06): Лучше бы отопление подешевело и вода и газ и др. А флаг большой, не .?..очень, ну хорошо пусть большой ура,ура,на радость патриотам Відповісти | З цитатою
Политолог  (20.08.16 06:20): Да здравствует самый большой флаг Украины в Днепропетровске и его мудрый голова города, додумавшийся до такой здравой мысли! Это находка для днепропетровцев! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (12)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  У Дніпрі переїжджає великий ринок – у чому причина? (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (5)

•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (4)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті