Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Руслан Мороз: До кінця серпня з вулиць Дніпра приберуть щонайменше дві сотні незаконних кіосків

|«« «« »» »»|

У Дніпрі представники профільних відомств мерії продовжують боротьбу з кіосками–порушниками. 19 серпня демонтажні роботи провели на вулицях Янтарній і Крушельницької (Л. Мокієвської), що на лівому березі міста.

Торговельні точки, які працюють без жодних дозвільних документів, нехтуючи правилами розташування, та захаращують довкілля брудом і сміттям, зникнуть з вулиць міста, заявив начальник управління реклами та торгівлі міськради Руслан Мороз. За перші три дні масштабного демонтажу Дніпро звільнився від майже півсотні незаконних кіосків і літніх майданчиків біля них.

«Роботи тривають у різних куточках міста. Це активний етап демонтажу, і зупинятися ми не плануємо. До кінця серпня відправимо на штрафмайданчик щонайменше 200 кіосків», – повідомив Руслан Мороз.

Власників торгових споруд на вул. Янтарній та Крушельницької, як завжди, попереджали завчасно. Та горе-підприємці вкотре проігнорували попередження. Незаконні кіоски торгували різними товарами, та здебільшого – алкоголем.

Місцеві мешканці радіють, що на їхніх вулицях нарешті взялися наводити лад. Пенсіонерка Людмила скаржиться, що через засилля кіосків просто не пройти.

«Я як іду, то страшне. Тут не протиснутися, там машини їдуть, бо вже дорога. Жах якийсь», – каже жінка.

Крім того, вчора з улюбленого місця відпочинку дніпрян – коси на житловому масиві Перемога – прибрали незаконний літній майданчик одного з кафе. Саму споруду власниця пообіцяла забрати самостійно. Нагадаємо, нинішня хвиля демонтажу розпочалася з ряду незаконних кіосків по вул. Крушельницької.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


ул.Паникахи  (23.08.16 13:14): Да и обратите внимание на ларьки возле маг. АТБ по ул. Паникахи 75. Наставили этих ларьков,что вечером с работы домой страшно идти.!!! Не думаю,что у всех этих ларьков есть разрешение. Відповісти | З цитатою
северный  (23.08.16 12:58): На Северном киоски плодятся, аки грибі после дождя! Явно в столь далекий район никто не сунется сносить МАФы, поэтому их СЮДА переносят...В р-не АТБ сколько мясных понаустанавливали, что можно подумать Северяне только мясо и едят...Та и по всей Семафорной новые МАФы постоянно возникают! Все сюда!!! Сносите (убирайте)всё!!! Терпения больше нет!!! Відповісти | З цитатою
Злой Пацифист  (20.08.16 16:06): Уберите сигаретный ларек на Лазоряна. Там пешеходный переход, по которому ходит много людей, а из-за этого идиотского ларька их не видно, когда едешь со стороны Лабораторной. Відповісти | З цитатою
ива  (20.08.16 13:44): Прошу обратить внимание и убрать незаконные киоски на остановке ул. Инженерная (пр. Богдана Хмельницкого), которые полностью закрывают для пассажиров обзор движущегося транспорта, люди просто стоят на проезжей части !! Неужели этого безобразия никто не "замечает" !!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті