Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чоловіка вбила струмом огорожа МАФу

Чоловіка вбила струмом огорожа МАФу

Під час нещодавньої зливи 30-річний місцевий житель отримав ураження електричним струмом, внаслідок чого загинув.

10 серпня 2016 року до Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення, що по вул. Гладкова біля кіоску лежить чоловік без ознак життя. Дана подія була зареєстрована в журналі єдиного обліку. На місце події було негайно направлено слідчо-оперативну групу.

Співробітники поліції з’ясували, що під час зливи чоловік знаходився біля трансформаторного щитка, ймовірно, сталось замикання, від чого потерпілий отримав ураження електричним струмом і помер. На теперішній час кіоск, біля якого трапилась подія, не працює.

Тіло померлого було направлено на судово-медичну експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу (з додатковою правовою кваліфікацією нещасний випадок). Наразі усі обставини події з’ясовуються.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (13.08.16 08:53): Интересно, в жилых домах громоотводы работают? Відповісти | З цитатою
Герда  (12.08.16 22:41): Какой же это несчастный случай? Несчастный случай — непредвиденное событие, неожиданное стечение обстоятельств, повлёкшее телесное повреждение или смерть. В киоске явное нарушение правил устройства заземления. Там должен быть договор на поставку электрической энергии в котором указаны ответственный за электрохозяйство, собственник, ежегодные акты проверки изоляции и заземления. Зато там есть безумная продавщица и прилетевшая на её защиту автомашина с горилами. Короче, полиции спросить не с кого за гибель человека. Відповісти | З цитатою
Sd  (12.08.16 17:56): В киоске круглосуточно продавали водку и самогон на разлив... Прямо за ларьком - детская площадка (на видео видно), на которой алкаши всю ночь распивали спиртное и ходили в туалет под детские качели! "Бизнесс" идёт вгору, так как недавно хозяин поставил рядом второй ларек! Писали жалобы неоднократно, надеемся хоть сейчас снесут этот гадюшник!!! Відповісти | З цитатою
Уже перекрутили (((  (12.08.16 17:46): Уже сам мужчина виноват? И владелец киоска не при делах? А вот тут по-иному:
http://34.ua/news/view/82933--v-dnepre-muzhchinu-ubil-tokom- produktovyj-kiosk/
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті