Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов: Франція може допомогти Дніпру провести комплексну реконструкцію систем обробки стічних вод

|«« «« »» »»|

Міський голова Дніпра Борис Філатов під час робочої поїздки до Франції ознайомився з роботою найбільшого заводу з очищення та обробки стічних вод – SUEZ, розташованого в Парижі.

Головний принцип компанії SUEZ – система стоків не повинна дратувати мешканців. Завдяки сучасним технологіям на заводі немає жодних характерних запахів: фільтрат висушують на порошок, а потім продають цементному заводу як паливо.

Щодня SUEZ очищує від 300 до 400 кубічних метрів стоків. Максимальний обсяг обробки за необхідності може сягати 1,2 тис кубічних метрів.

Мер Дніпра Борис Філатов назвав французьку систему вищим пілотажем.

Для досягнення таких результатів у Дніпрі слід провести комплексну реконструкцію місцевих комунікацій, наголосив очільник міста. Наразі в Дніпрі є три станції, загальною потужністю 300 кубічних метрів.

«Французька компанія готова допомагати нам. Це структура, яка зацікавлена реалізовувати проекти під ключ», – повідомив Борис Філатов.

Крім того, міський голова Дніпра обговорив з представниками інжинірингово-консалтингової компанії EGIS перспективи співпраці у сфері розвитку міської транспортної інфраструктури та парковок. Зокрема, йшлося про можливості впровадження канатних доріг як міського транспорту. Такий досвід Борис Філатов вивчав і під час свого робочого візиту до Берліна. Нині міські канатні дороги – популярна тенденція в багатьох країнах.

Своєю чергою французькі партнери порадили представникам Дніпра взяти участь у спеціалізованій виставці MIPIM, яка відбувається в Каннах, щоб розширити міжнародні контакти для розвитку бізнес-проектів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


истерическому персонажу "вася"  (09.07.16 15:18): сравнение перевода назв. города с НЙ не корректно априори или в русском пишут Кыйив, Львив, Харкив? не, все еще не пишут?

ну так просыпайтесь и запомните уже, что личные забаганки Вятровича как там по ру должен город называться остаются его личными забаганками. высказанными, кроме прочего, вдогонку закону, комментом, а-ля, "а, кстати, да!". поезд уехал, спасибодосвиданья.
Відповісти | З цитатою
Франция может помочь  (08.07.16 23:28): А может и нет. Відповісти | З цитатою
Водяной  (08.07.16 16:46): состояние Днепра это прямое следствие состояния всех балок,сходящихся к Днепру, посмотрите как они загажены, завалены отходами - это же просто аут, люди добрые. Предприятия теперь многие остановились, но Днепр по прежнему превращается в болото, наполненное сложным химическим коктейлем, потому что люди бездумно сваливают в балки всякое г..но. Відповісти | З цитатою
Дядя  (08.07.16 14:51): Треба до назви мера, як в царські часи всі тітули додавати, бо він же мер не лише Дніпра, а ще й Самари, Кільчені, Сури, Гнилокиша, а ще й річки-вонючки, що тече по балці на Тополі. Відповісти | З цитатою
Talk  (08.07.16 13:34): Ох как было бы хорошо. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті