Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпродзержинську розроблять проект захисту водоохоронної зони та прибережної смуги Дніпра

23 липня на засіданні виконкому Дніпродзержинської міської ради запропоновано розробити загальноміський проект захисту водоохоронної зони та прибережної смуги річки Дніпро.

Усім підприємствам міста, розташованим поблизу водоохоронної зони та прибережної частини Дніпра, рекомендовано розробити заходи захисту для подальшого узагальнення в єдиний загальноміський проект. Цей пілотний проект Управління екології міської ради передбачатиме забезпечення сприятливого водного режиму та поліпшення санітарного стану прибережної зони, її захисту від замулення продуктами ерозії, забруднення побутовим сміттям, пестицидами та біогенними речовинами.

На засіданні виконкому затверджено перший з локальних проектів — «Водоохоронна зона та прибережна захисна смуга річки Дніпро в створі земельної ділянки ТОВ «Об'єднаний транспортний холдинг».

Підприємству ТОВ «Об'єднаний транспортний холдинг» запропоновано виконати водоохоронні заходи щодо впорядкування прибережної зони.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті