Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області за добу на воді сталося три нещасних випадки

У Дніпропетровській області за добу на воді сталося три нещасних випадки

У Дніпропетровській області за добу на воді сталося три нещасних випадки.

Межівський район: 17 червня о 12:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у с. Зоряне Межівського району по вул. Перемоги, під час відпочинку зі своїм батьком, пішла купатися у місцевий ставок та не повернулася дівчинка 2003 року народження. Тіло загиблої дитини, без видимих ознак насильницької смерті, вилучено із води місцевими жителями.

Криворізький район: 17 червня о 18:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у с. Кудашево Криворізкого району внаслідок нехтування правилам поведінки на воді у Карачуновському водосховищі під час рибалки потонув громадянин 1940 року народження. Підрозділом ГУ ДСНС у області тіло чоловіка на відстані 20 метрів від берега вилучено з води та направлено на СМЕ.

м. Дніпро: 17 червня о 20:44 від свідка події до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у Новокодацькому районі по вул. Нарвській чоловік зі своїм сином 6-ти років вийшов на воду на гумовому човні. Через деякий час люди на березі побачили, що на відстані близько 100 метрів від берега у човні залишилась одна дитина. Відпочиваючими човен з дитиною було доправлено до берега.

Після того як хлопчика розпитали, виявилось, що батько, громадянин 1975 року народження, пірнув з човна та не випірнув.

Співробітниками АРЧ на ВО ГУ ДСНС у області було обстежено 1500м2 акваторії р. Дніпро, тіло незнайдене. В зв’язку з настанням темряви пошукові роботи були тимчасово призупинені.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ГАЛИНА  (22.06.16 22:02): Простите пожалуйста !Но не могу читать без эмоций, по поводу утонувшей 13-й девочки...Во первых село не Звездное - а ЗОРЯНОЕ и не Меживской - а Межевской р-н Днепропетровской обл...сигнал поступил в 18:00 и девочка Русланка не ходила на пруд с отцом купатся(((И о Русичке не упомянули , что она ценой своей жизни спасла жизнь 4 -х летнего братика Ростислава ...Прошу прощения но Вы журналисты пишите не правду...- вводите людей в заблуждение!!!Русичка -Героиня , пусть земля ей будет пухом! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті