Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
04:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пробіжки з можливістю підзаробити: до соціального проекту «Побігли!» долучилися сотні людей

|«« «« »» »»|

З користю для здоров’я та можливістю підзаробити провели травень сотні жителів Дніпропетровщини та інших регіонів країни. Усі вони – учасники соціального проекту, реалізованого радником голови Дніпропетровської ОДА Дмитром Дубілетом.

До незвичайних забігів долучилися не тільки досвідчені спортсмени, а й новачки та люди, які з десяток років не носили спортивного взуття.

Сотні людей з усієї країни взяли участь у спортивному соціальному проекті «Побігли!» у Facebook. Його автор – радник очільника Дніпропетровської ОДА Дмитро Дубілет. Все просто – бігуни, які вирішили долучитися до проекту, перерахували по 100 гривень на банківську картку Дмитра. Назад їх отримали учасники, які за місяць зробили не менше 12 пробіжок по 2 км. Їм дісталися й гроші тих, хто з якихось причин не добіг до фінішу.

«Мене приємно здивувало, що серед учасників проекту було багато тих, хто почав бігати вперше в житті. Серед них – і я сам. Коли вирішив запустити проект, навіть не сподівався, що до нього долучиться стільки людей. Вийшло прекрасно. У планах – нові соціальні проекти. Наразі міркую над цікавими ідеями», - розповів Дмитро Дубілет.

Вийти на весняні пробіжки зі стартом проекту вирішили близько 8 сотень людей з усієї України. Знайшлись небайдужі до активного способу життя й за кордоном. Впоралися з завданням «на відмінно» 590 учасників. Вони після кожної пробіжки викладали у групі проекту в Facebook власне селфі та скрін спортивного додатку із зображенням подоланої дистанції, писали цікаві коментарі.

«Ідея проекту – чудова! Мене мотивували не стільки гроші, скільки повідомлення бігунів. Коли бачиш фото та читаєш коментарі, залишається тільки одне – також бігти. Порадувало й цікаве спілкування з іншими учасниками. До проекту долучилися активні та ідейні люди. Впевнена, ми об’єднаємося для реалізації й інших задумів, які будуть корисними не тільки для міста чи Дніпропетровщини, а для усієї країни», - поділилася враженнями від участі в проекті мешканка обласного центру Юлія Єрзова.

Проект «Побігли!» тривав місяць. За цей час його учасники сформували нову спортивну спільноту. Підтримували один одного, разом раділи перемогам та співчували прикрим травмам, обговорювали вибір спортивного взуття та секрети правильного харчування.

Проект завершився, учасники, які протягом травня зробили 12 пробіжок, отримали обіцяні кошти. Та більшість на цьому не зупинилися й продовжили бігати разом. Щодня у групі з’являються нові пости, фото та коментарі тих, кого об’єднала цікава ініціатива.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (12)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  У Дніпрі переїжджає великий ринок – у чому причина? (6)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  Дніпровські архітектори допомагають врятувати 500-річний будинок (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті