Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі затримали «офісного» крадія

У Дніпрі затримали «офісного» крадія

6 червня працівниками Управління кримінальної поліції(Карний розшук) спільно з поліцейськими Індустріального ВП затримано мешканця обласного центру 1974 року народження, який скоїв серію крадіжок з офісних приміщень.

Свій своєрідний талант поживитися чужим він демонстрував вже не вперше. В листопаді минулого року молодик вийшов із місць позбавлення волі, де вже вдруге відбував покарання за аналогічний злочин.

" В поле зору нашого підозрюваного потрапляли невеликі офісні приміщення на першому поверсі. Вони були не обладнані сигналізацією та знаходилися на віддалі від інших приміщень. Підібравши собі такий об'єкт чоловік вночі під'їжджав сюди на власній автівці та шляхом пошкодження метало пластикового вікна на першому поверсі пробирався в приміщення та виносив все, що можна було взяти,"- повідомив начальник відділу з розкриття майнових злочинів УКП( Карний розшук) головного управління НП в Дніпропетровській області Андрій Дидочкін.

За словами поліцейського крадій виносив з офісів зазвичай оргтехніку та побутову техніку, яку в подальшому збував. За попередньою оцінкою матеріальний збиток, завданий власникам офісів становить близько 15 тисяч гривен за кожним з двох епізодів.

На даний час затриманому доведена причетність до скоєння двох крадіжок офісного майна на території Індустріального та Самарського районів. Поліцейські проводять відпрацювання останнього на причетність до скоєння ще десяти аналогічних злочинів на території Дніпра.

За даними фактами порушено кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 кримінального кодексу України , яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті