Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
18:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Велодень-2016 завершився в Кам'янському (Дніпродзержинську)

|«« «« »» »»|

Другий рік поспіль у нашому місті проводиться загальноміське спортивне свято «Велодень» і, судячи з масштабності і кількості учасників - близько 3-х тисяч чоловік, на цей раз він пройшов з ще більшим успіхом.

Цим суботнім ранком до місця старту - площі Петра Калнишевського - почали з'їжджатися велосипедисти з усього міста. Свято розпочалося з реєстрації учасників та дитячих парних заїздів, в яких змагалися діти віком від 2 до 11 років.

О 10:00 годині на центральну площу на велосипеді під'їхав міський голова Андрій Білоусов. Мер привітав присутніх, подякував городянам за те, що відгукнулися і проявили активну позицію, а також провів церемонію нагородження переможців в вело заїздах для наймолодших. Після урочистого рівняння на прапор під звуки гімну України, Андрій Білоусов оголосив старт «Велодня - 2016» та учасники, зробивши кілька кіл пошани по площі, рушили за наміченим маршрутом.

За наймасштабнішим в історії нашого міста велопробігом спостерігали сотні глядачів, десятки журналістів, фотокореспондентів і операторів. Також за ходом велопробігу можна було спостерігати в режимі online трансляції. Свято вийшло по-справжньому грандіозним і видовищним. Всі учасники були сповнені позитивних емоцій, і їх переповнювала гордість за своє рідне місто. Коментуючи цю подію, люди висловлювали свою вдячність меру й усім, хто брав участь в організації «Велодня 2016».

«Я вже другий рік беру участь у цьому святі спорту і хочу сказати, - це неймовірні відчуття! Ти їдеш на своєму улюбленому велосипеді і розумієш, що разом з тобою зараз їде майже все місто, та ще й його мер! Я думаю, що ні в одному місті нашої країни влада не була ще так близько до свого народу, як Андрій Леонідович. Ну де ви ще бачили щоб мер міста ось так запросто, без охорони, гуляв по площі, брав участь у велопробігу та загальних пробіжках і з усіма фотографувався? Чудово! Дякую організаторам за незабутні враження!»- каже велосипедист з 10-річним стажем Валентин.

По приїзду на фініш всіх учасників чекали тематичні конкурси, спортивні лотереї за реєстраційними номерами і безліч інших спортивно-розважальних конкурсів та заходів.

«Я дуже радий тому, що всі учасники благополучно дісталися до фінішу. Мені приємно бачити щасливі, усміхнені обличчя людей, а особливо дітей! Ми не збираємося на цьому зупинятися і почнемо займатися підготовкою наступного спортивного свята, в якому також зможе взяти участь кожен бажаючий. Я буду брати участь у всіх таких святах, тому що так я відчуваю людей, чую і дізнаюся про їхні проблеми. Я хочу бути разом з городянами і знати, чим вони живуть. А також я отримую величезне задоволення беручи участь в таких масштабних заходах», - сказав міський голова Андрій Білоусов по закінченню свята.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті