Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
18:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Школярі Кам'янського пройдуться кабінетами міської ради

|«« «« »» »»|

Міський голова Кам'янського (Дніпродзержинська) Андрій Білоусов відвідав загальноосвітню школу № 23, де зустрівся з учнями, познайомився з творчими проектами дітей, дізнався чим живе школа і яким хотіло б бачити майбутнє свого міста і країни підростаюче покоління, а також відповів на запитання школярів, які стосувалися як робочих моментів, так і особистої життєвої позиції мера.

Педагогічний колектив та учні загальноосвітньої школи вже давно і з нетерпінням чекали можливості особисто познайомитися з міським головою. З проханням організувати зустріч вони звернулися до депутата Дніпродзержинської міської ради по цьому округу, лідеру місцевої організації політичної партії «Блок Петра Порошенка« Солідарність »Наталії Шкуренко.

«Так вийшло, що ще під час проведення загальноміської акції «Тиждень довкілля» та висадки на території школи молодих дерев, діти підходили до мене і запитували: а де мер? Чому він до нас не приїхав? Ми дуже хочемо його побачити і поспілкуватися з ним! Я передала прохання дітей Андрію Леонідовичу, і він тут же відгукнувся - сказавши, що якщо діти чекають, неодмінно потрібно їхати. Ми порадилися з керівництвом школи і вибрали найбільш підходящий день, до іспитів, коли це не буде заважати навчальному процесу. Я рада, що розмова вийшла дуже відкритою і змістовною, діти щасливі, а це - найголовніше!»- говорить Наталія Шкуренко.

Зустрічали гостей з усіма почестями - поводили по класах, показали художні роботи і куточки історії, учні співали пісні, читали вірші і навіть пригощали пиріжками зі шкільної їдальні. Під час відкритого діалогу майбутні випускники говорили з мером на самі різнобічні теми: цікавилися його баченням і стратегією розвитку міста, запитували про те, які особисті якості допомогли йому досягти успіху в сфері державного управління та просили розповісти про секрети його професійного зростання. Діти хотіли знати думку мера про критерії вибору майбутньої професії, і про те, яку роль в навчанні відіграє так звана престижність вузів. За словами Андрія Білоусова, важливо вміти ставити перед собою мету і домагатися її реалізації. Бути наполегливим у навчанні, розвивати в собі нові знання і навички. Щодо престижності вузів, мер зазначив, що, на його думку, всі навчальні заклади в нашій країні дають достатню базу знань, і процес навчання в більшій мірі залежить від бажання людини ці знання отримати і застосувати.

В ході розмови школярі навіть домовилися з мером про те, що для них буде організована екскурсія по робочих кабінетах виконавчої влади.

«Мені приємно бачити, що молоді люди так відповідально і грамотно підходять до свого майбутнього, прагнуть змінити своє життя на краще і досягти успіху. Зовсім скоро їм належить зробити свій перший крок у доросле життя, де кожен сам вибирає свій шлях, і якщо наша сьогоднішня розмова хоч трохи допоможе їм визначити свій напрямок в житті і зробити правильний вибір, я буду цьому дуже радий!», - сказав Андрій Білоусов .

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті