Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
17:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському на проспекті Аношкіна відновлюють освітлення

У Кам'янському на проспекті Аношкіна відновлюють освітлення

У місті розпочато капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення.

Сьогодні роботи повним ходом ведуться на проспекті Аношкіна. Про те, що буде зроблено на об'єкті в ході ремонту, розповів Дніпродзержинський міський голова Андрій Білоусов, який приїхав на цю ділянку з перевіркою.

За словами міського голови, капітальний ремонт освітлення проспекту Аношкіна, на відрізку від вулиці Колеусівської до Макіївської, що на селищі ДДРЕС, триватиме 2,5 місяці. За цей час планується встановити 118 нових освітлювальних опор, причому більша частина з них – абсолютно нові, яких раніше тут не було. Також планується замінити більше 20 кілометрів кабелю і змонтувати близько 700 нових світильників. Світити вони будуть на два боки: більш потужні лампи – на проїжджу частину, а менш енергоємні – на сторону пішохідної зони. Лампи будуть використані економічні – натрієві, із терміном роботи близько трьох років.

Як доповів міському голові технічний директор ТОВ «Горсвет» Ігор Кривенко, зараз тривають підготовчі роботи, проводиться демонтаж старого обладнання, яке вже вичерпало себе. Він також запевнив, що електромонтажних бригад у підприємства є достатньо, вони забезпечені необхідною кількістю техніки та іншого обладнання, тому йдуть за наміченим графіком і не відхиляються від нього, встигаючи при цьому паралельно проводити плановий ремонт електромереж.

«Сьогодні ми повністю завершили реконструкцію освітлення на мостовому переході через річку Дніпро. Розпочали капітальний ремонт на проспекті Аношкіна, де останні 15 років освітлення на деяких ділянках не було зовсім, а там, де воно було, лампи ледве світилися і не освітлювали територію як слід. У цьому році, в рамках благоустрою міста та завдяки фінансовій підтримці області, ми освітлимо більше 70 вулиць. У числі перших із них – вулиці 8 Березня, Дніпробудівська, Набережна, Конституції, всі вулиці Лівого берега і так далі. Сучасне і комфортне місто просто не може тонути в темряві. Мешканці повинні ходити по добре освітлених вулицях, а не з ліхтариками в руках, як раніше. Ми докладемо максимум зусиль для того, щоб створити гідні умови для городян не лише в плані освітлення, а й у всіх сферах життєдіяльності міста», – наголосив Андрій Білоусов, відповідаючи на запитання журналістів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (19)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (6)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті