Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
11:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Завтра в ДНУ пройдуть читання до річниці дня народження Івана Франка

Завтра в ДНУ пройдуть читання до річниці дня народження Івана Франка

19 травня 2016 року на факультеті української й іноземної філології та мистецтвознавства Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбудуться літературні читання, присвячені роковинам І.Я. Франка «Жив-любив і не набрався скверни».

На відміну від вже традиційних на кафедрі української літератури ДНУ читань, присвячених творчості Павла Загребельного та Олеся Гончара, франківські читання проводитимуться вперше. Студенти і викладачі ДНУ спробують творчо осмислити спадщину Івана Яковича Франка як письменника, перекладача, літературного критика, літературознавця, журналіста, фольклориста, етнографа, публіциста, видавця, філософа, мовознавця, економіста, історика і теоретика літератури й різних видів мистецтв, одного з найвизначніших політиків Галичини кінця XIX – початку XX століття.

У програмі читань: доповідь професора, доктора історичних наук, декана історичного факультету С. Світленка «І.Я. Франко – історіософ»; оголошення переможця конкурсу на кращий твір про І. Франка (студентські поезії, присвячені Каменяреві); у виконанні студентів ФУІФМ прозвучить присвята І. Франкові (поезія Д. Павличка «Да святиться навіки»), вірші великого поета та пісні на його слова.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Я не поняла..  (18.05.16 21:22): Я ШО,- НЕ ПРИГЛАШЭНА? - ПРИЯТНОГО АППЕТИТА ВАМ.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті